Büszke dundi testére a közkedvelt sorozatsztár
Strandolós fotók
America Ferrera, a népszerű Ugly Betty sztárja nem rejtette véka alá, mit gondol a hollywoodi szépségideálról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

America Ferrera bizonyára nagyon sok testsúlyproblémákkal küzdő tinédzser példaképe, hiszen bármennyire is egy amerikai sikersorozat sztárja, képes volt megőrizni természetes vonalait.


A tengerentúlon rendkívüli népszerűségnek örvendő Ugly Betty - Címlapsztorinak talán azért is lett a vártnál nagyobb visszhangja, mivel főhősnője, Betty Suarez egyáltalán nem a futószalagon gyártott egyenszépségek közül való, hanem egy csúnyácska, fogszabályzós, szemüveges leányzó.

Telten is csinos

Bár a karaktert megformáló 25 éves színésznő azért cseppet sem csúf, tény, sokkal kerekebb formákkal rendelkezik, mint azt a film fővárosában elvárják.

Ez azonban egyáltalán nem zavarja, következetesen ragaszkodik ahhoz, hogy nem fog lefogyni egy dekát sem.

És hogy nem a levegőbe beszél, annak ékes bizonyítékai azok a felvételek, melyek a minap készültek róla a Bahamákon.

A negyedik évad lezárását kipihenni vágyó Ferrera ugyanis néhány napot a tengerparton kívánt eltölteni barátaival, és láthatóan remekül érezte magát a hűs habok között.

Egyáltalán nem foglalkozott azzal, hogy ki és miért fotózta, úgy véli, ő husin tudja igazán önmagát adni - a képernyőn és a való életben is. - Azt hiszem, az emberek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a külsőnek. Viccesnek találom, amikor olyan színésznőket, mint Eva Longoria vagy Jessica Alba, teltkarcsúnak neveznek. Na, ne már, ők egyáltalán nem azok -  én vagyok teltkarcsú! Persze azt hiszem, szerencsésnek mondhatom magam.

Azzal, hogy eljátszhattam Betty szerepét, tulajdonképpen megbarátkoztam saját magammal, és nem akarok megváltozni senki kedvéért. Nekem ne mondja senki, hogy a zéróméret a normális, mert nem az. Az éhezéstől senki sem lesz gyönyörű - vallotta egy interjúban.
Ezt is szeretjük