Összeomlott a kamerák előtt! Íme, a színésznő megrázó vallomása

Zokogásban tört ki a kamerák előtt Amber Riley, a Glee sztárja, amikor az őt ért atrocitásokról mesélt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Glee csillaga, Amber Riley könnyekben tört ki egy interjú közben, amikor külsejéről és az amiatti támadásokról kérdezték.

A fiatal színésznő szerint Hollywood maga a pokol ilyen tekintetben, mert kinézik és megalázzák azokat, akiken van egy kisebb súlyfelesleg.

Sírásban tört ki

- Nagyon nehéz nekem ebben a közegben érvényesülni. Nő vagyok, fekete, akkora, amekkora, így nem terem minden bokorban szerep számomra - nyilatkozta az MTV-nek.

A 26 éves tehetség a Glee-ben formázta meg Mercedest, akit teltsége ellenére mindenki elfogadott, és végül elindult a sztárrá válás útján. Ez a szerep egy örömjáték volt a számára, hiszen előtte a St. Sass című filmben éppen egy olyan lányt alakított, aki öngyilkos lesz, csak mert kövér.

Ahogy a színésznő az interjúban bevallotta, sosem szeretett volna olyan nőt játszani, aki gyűlöli magát a kinézete miatt, bár ő is mindig arra vágyott, hogy elfogadják.

Mint mondta, nagyon sokat küzdött önmagával is, hiszen sorozatosan visszautasították a meghallgatásokon, sokszor kigúnyolták, és mindenhonnan csak azt kapta meg, hogy le kell fogynia, különben esélye sem lesz.

Kivetkőzött önmagából

A sok csalódás természetesen rányomta a bélyegét az önértékelésére is, a 16-os méretű lány elkezdte utálni önmagát.

- Teljesen kivetkőztem önmagamból, minden őrültséget megtettem, csak hogy lefogyjak, és én is 2-es méretű ruhákat hordhassak. Sanyargattam és bántottam magam, amiért kövér vagyok - zokogott a kamerák előtt.

A legszexisebb teltkarcsú sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szülei hiába sulykolták bele, hogy így is gyönyörű, és bármit elérhet, amit csak akar, ha hisz önmagában, és tudja, hogy kicsoda is ő, a színésznő sokáig nem hitt nekik. Azután azonban rájött, hogy sokan szeretik így is, nem kell ahhoz csontsoványnak lenni, hogy az embernek barátai legyenek.

- Azt hiszem, a boldog élet kulcsa az, hogy a saját utad járd, és felállítsd a saját szabályaidat. Nincsenek kötelező megoldások, nem kell úgy kinézned, mint mindenki másnak. Csak légy önmagad. Ez az egy fontos - vélekedett.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A tehetség amúgy most sem unatkozik, jelenleg egy úgy darabbal debütált a Broadwayn, a Cotton Club Parade a kritikusok szerint átütő siker lesz.

Ezt is szeretjük