Összeomlott a kamerák előtt! Íme, a színésznő megrázó vallomása
Zokogásban tört ki a kamerák előtt Amber Riley, a Glee sztárja, amikor az őt ért atrocitásokról mesélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Glee csillaga, Amber Riley könnyekben tört ki egy interjú közben, amikor külsejéről és az amiatti támadásokról kérdezték.

A fiatal színésznő szerint Hollywood maga a pokol ilyen tekintetben, mert kinézik és megalázzák azokat, akiken van egy kisebb súlyfelesleg.

Sírásban tört ki

- Nagyon nehéz nekem ebben a közegben érvényesülni. Nő vagyok, fekete, akkora, amekkora, így nem terem minden bokorban szerep számomra - nyilatkozta az MTV-nek.

A 26 éves tehetség a Glee-ben formázta meg Mercedest, akit teltsége ellenére mindenki elfogadott, és végül elindult a sztárrá válás útján. Ez a szerep egy örömjáték volt a számára, hiszen előtte a St. Sass című filmben éppen egy olyan lányt alakított, aki öngyilkos lesz, csak mert kövér.

Ahogy a színésznő az interjúban bevallotta, sosem szeretett volna olyan nőt játszani, aki gyűlöli magát a kinézete miatt, bár ő is mindig arra vágyott, hogy elfogadják.

Mint mondta, nagyon sokat küzdött önmagával is, hiszen sorozatosan visszautasították a meghallgatásokon, sokszor kigúnyolták, és mindenhonnan csak azt kapta meg, hogy le kell fogynia, különben esélye sem lesz.

Kivetkőzött önmagából

A sok csalódás természetesen rányomta a bélyegét az önértékelésére is, a 16-os méretű lány elkezdte utálni önmagát.

- Teljesen kivetkőztem önmagamból, minden őrültséget megtettem, csak hogy lefogyjak, és én is 2-es méretű ruhákat hordhassak. Sanyargattam és bántottam magam, amiért kövér vagyok - zokogott a kamerák előtt.

A szülei hiába sulykolták bele, hogy így is gyönyörű, és bármit elérhet, amit csak akar, ha hisz önmagában, és tudja, hogy kicsoda is ő, a színésznő sokáig nem hitt nekik. Azután azonban rájött, hogy sokan szeretik így is, nem kell ahhoz csontsoványnak lenni, hogy az embernek barátai legyenek.

- Azt hiszem, a boldog élet kulcsa az, hogy a saját utad járd, és felállítsd a saját szabályaidat. Nincsenek kötelező megoldások, nem kell úgy kinézned, mint mindenki másnak. Csak légy önmagad. Ez az egy fontos - vélekedett.

A tehetség amúgy most sem unatkozik, jelenleg egy úgy darabbal debütált a Broadwayn, a Cotton Club Parade a kritikusok szerint átütő siker lesz.

Ezt is szeretjük