Végre bevallotta! Babát vár a bombázó Amanda Beard
A gyönyörű úszónő teherbe esett, és jelenleg teljes erejével a családra koncentrál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Beard nevét bizonyára még azok is ismerik, akik az olimpiai eseményeket nem követték feszült figyelemmel, hiszen az amerikai úszónő nemcsak a vízben domborított, hanem a Playboy és az FHM hasábjain is megmutatta, mi rejlik a fürdőruha alatt.

Most ismét a testén van a hangsúly, de ezúttal más értelemben: a szépséges olimpikon ugyanis nemrég bevallotta, nemcsak hogy hozzáment szerelméhez, Chris Brown fotóshoz, de öt hónapos terhes!

Esküvő, baba, aztán jöhet az olimpia

Persze nem csoda, ha mindeddig nem kerültek a nyilvánosság elé életének ezen változásai, hiszen igyekezett mindent titokban tartani.

Az esküvői ceremóniát is egy teljesen eldugott indonéziai szigetecskén ejtették meg május elsején, amin az eskető papon kívül csak a helyiek vettek részt – akik egy szót sem beszélnek angolul.

Beard szerint minden tökéletes volt, stresszmentes és abszolút bensőséges.

Gyermekkori álma valósult meg azzal, hogy a tengerparton, naplementekor mondhatta ki a boldogító igent hét évvel idősebb párjának, akivel egykor egy fotózáson ismerkedtek meg.

Az esküvő után pedig kézzel írt esküt cserélte egymással, majd egy romantikus vacsorát költöttek el egy helyi vendéglőben.

Természetesen szigorúan alkoholmentes italokkal.

A 27 éves, többszörös olimpiai érmes szőkeség ugyanis elárulta azt is, immáron félidős terhes, közös gyermekük előreláthatólag szeptemberben jön világra.

Bár a 2012-es Londoni Olimpiai Játékokon már szeretne részt venni, a szülést nem vágyik vízben lebonyolítani.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció


- Csodás dolgokat hallottam róla, de azt hiszem, én maradok a klasszikus módozatnál, vagyis kórházban és a legkülönfélébb műszerekkel körülvéve – vallotta az úszónő.
Ezt is szeretjük