Amanda Bynes megmutatta újdonsült vőlegényét - A 2000-es évek tinisztárja vele házasodik össze
Amanda Bynes vőlegényével szelfizett.

amanda-bynes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Bynes mindenkit meglepett, amikor Valentin-napon bejelentette közösségi oldalán, hogy eljegyezték. 

Akkor még nem lehetett tudni, hogy ki húzott gyűrűt az ujjára, azonban a 2000-es évek tinisztárja az elmúlt két napban több közös szelfit is feltöltött Instagram-oldalára.

Ő Amanda Bynes vőlegénye

A 33 éves híresség élete szerelmeként hivatkozott a férfira, akit a The Blast információi szerint Paul Michaelnek hívnak. A férfi a húszas éveiben jár, Los Angelesben él, az édesapja pedig orvosként dolgozik.

amanda-bynes-vőlegénye-1
Fotó: Instagram/Amanda Bynes

Mint kiderült, a fiatalembert két-három hónappal ezelőtt ismerte meg a rehabilitációs központban. Bár sok rajongó kételkedett eleinte, hogy ez az eljegyzés valós-e, ugyanis az elmúlt években több polgárpukkasztó botrányba keveredett Bynes, és sajnos a függőségei miatt gyakran volt nem beszámítható állapotban. A nagy múlttal rendelkező People magazin szerint viszont az eljegyzés tényleg megtörtént, egy, a színésznőhöz közel álló forrás pedig elmondta a lapnak, hogy Amanda nagyon boldognak tűnik, mióta beköszöntött a szerelem az életébe. 

amanda-bynes-vőlegénye-2
Fotó: Instagram/Amanda Bynes

Úgy tűnik, a sztár tényleg igyekszik jó útra térni, sokkal visszafogottabb életet él, és nem kerül címlapokra rendszeresen a botrányaival.

Hírességek, akik civilekbe szerettek bele

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek azok a világsztárok, akik egy civil emberbe szerettek bele.

Ezt is szeretjük