A 2000-es évek legszebb tinisztárja volt - Így tönkretették a drogok Amanda Bynest
Szinte kizárt, hogy még mindig felismernéd Amanda Bynest.

amanda-bynes-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Bynes neve hallatán mindenkinek a Miről álmodik a lány? romantikus vígjáték ugrik be, melyben ő játszotta Daphne Reynoldsot, édesapját pedig Colin Firth formálta meg.

Így néz ki ma Amanda Bynes

A 2000-es években nagyon felkapott volt, olyan filmekben tűnt fel, mint a Micsoda srác ez a lány, a Sztárkivetett, a Hajlakk, legutóbb pedig a Könnyű nőcskében láthattuk Emma Stone mellett. Sajnos ez volt az utolsó alakítása, ugyanis közvetlenül utána rehabra került, ahonnan azóta sem tudott kijönni.

Tegnap volt a sztár diplomaosztója, a Fashion Institute of Design & Merchandising Főiskolán, azonban erre is csak engedéllyel távozhatott a rehabilitációs intézményből, ahol jó ideje kezelik. Többször is próbálkoztak kigyógyítani az alkohol- és drogfüggőségéből, azonban azóta sem gyógyult fel belőle - amint kiengedték, visszaesett.

Az addikciói miatt a külseje is teljesen megváltozott: az arca felpüffedt, a szemei pedig beestek a szerek hatására. Gesztenyebarna fürtjeit platinaszőkére festette, a melleit és orrát pedig megcsináltatta, sőt még a száját is feltöltette, ugyanis nem volt elégedett azzal, amit a tükörben látott.

Ennek eredményeként mintha teljesen más nőt látnánk magunk előtt: Amanda Bynes már nyomokban sem hasonlít a régi önmagára. Ennek ellenére próbálja legyőzni a függőségét - a diplomája megszerzése is egy mérföldkő volt, amit józanul sikerült végrehajtania.

Lecsúszott gyereksztárok

Sajnos sok hollywoodi gyerekszínész kallódott el, ugyanis nem bírták a hirtelen jött sikert. Nézd meg, kik zuhantak mennyből a pokolba!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük