Amal Clooney tűzpiros estélyiben tündökölt - A díjkiosztó legszebb sztárja volt
Természetesen jelen volt a Nobel-békedíj átadásán.

amal-clooney-piros-estelyi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amal Clooney igazi stíluskirálynő, akinek azonban nemcsak a szépsége, hanem az intelligenciája is párját ritkítja.

Ilyen gyönyörű volt a díjkiosztón

George Clooney neje nem az átlagos divatbolond sztárfeleség, aki csak a külsejével törődik: éppen ellenkezőleg. Amalnak jogászként - a gyermekei után természetesen - a legfontosabb a humanitárius tevékenysége. Már híres férje előtt is elismert volt az emberbaráti körökben: Amal Alamuddin sokat tett a civil szervezetekért, az aktivistákért, a bevándorlókért és a meghurcolt nőkért.

December 6-án az ENSZ is elismerte a munkáját: fényűző gálán jelentették be, hogy idén ő lett az év embere, aki a legtöbbet segített a hetven éve működő szervezetnek. Ennek fényében nem is lehet meglepő, hogy a Nobel-békedíj átadó ünnepségére is meghívást kapott, amit Norvégiában rendeztek meg.

Amal nagyon büszke és boldog volt, hogy jelen lehetett egy ilyen nagy presztízzsel bíró eseményen,  túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ő volt a gála legszebb sztárja. Egy tűzpiros Oscar de la Renta-szettben jelent meg, ami remekül passzolt a sötét hajához és olívaszínű bőréhez - mint mindig, ezúttal is telitalálat volt az összeállítása.

Ezt is szeretjük