Meglepő bejelentést tett! Kiszáll a sorozatból a barna színésznő
Alyssa Milano bejelentette, hogy kiszáll a Mistresses sorozatból, amelyben főszerepet alakított.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Alyssa Milano kedden este a Twitteren jelentette be, hogy kiszáll a Mistresses sorozatból.

Mint írta, második gyermeke megszületése után elsődlegesen anya és feleség szeretne lenni, ezzel pedig most nem tudja összeegyeztetni a munkát.

- Nagyon fog hiányozni ez a munka és mindenkinek csak a legjobbakat kívánom - írta.

Alyssa Milano az ügyvéd Savannah "Savi" Davist alakította a sorozatban, a másik három főszereplő Rochelle Aytes, Yunjin Kim és Jess Macallan volt. A sorozat 2013 júniusában debütált, a második évada idén nyáron futott, hatalmas sikerként.

A Bűbájos boszorkák sztárja szeptember 4-én adott életet kislányának, Elizabellának. Férjével, az ügynökként dolgozó Dave Bugliarival már volt egy közös gyermekük, Milo három éves.

 A színésznő májusban közölte, hogy kislányt vár, mint mondta, abból tudta, hogy reggeli rosszullétek kerülgették, míg kisfiával, Milóval ilyet nem érzett. A Fit Pregnancy magazin augusztusi számában azt fejtegette, egyáltalán nem érdekli, hány kilót hízott terhessége alatt, mert számára a kicsi a legfontosabb.

- A női testet elsődlegesen nem arra teremtették, hogy jól nézzen ki bikiniben, hanem arra, hogy gyermekeknek adjon életet. És ez bizony azzal jár, hogy olykor meghízunk - mondta.

Ezt is szeretjük