Elfelejtett felöltözni a rémmé műtött Alicia Douvall
Arcpirító fotókkal
Alicia Douvall csaknem pucéran indult el, hogy barátaival csapjon egy görbe estét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az A-kategóriás sztárok közé nem is tudta ezidáig beverekedni magát, a botránykrónikákban már bérelt helye van Alicia Douvallnak.

 

Szinte nem telik el hét anélkül, hogy a 29 éves glamúrmodell ne kerülne a pletykalapok címlapjára egy újabb ízléstelen villantással vagy zajos balhéval.

A szétműtött szőkeség a londoni éjszakai élet ügyeletes partikirálynője, aki bármilyen eszközt képes bevetni annak érdekében, hogy ő legyen a figyelem középpontjában.

Elfelejtett felöltözni

A szilikonkirálynő – egyébként meglett családanya – már csak akkor tudna meglepetést okozni rajongóinak, ha egyszer véletlenül tisztességesen felöltözve indulna neki az éjszakának, vagy legalább alsóneműt húzna.

A fenti fotók az agyonplasztikázott celeb egy különösen ízléstelen villantását örökítik meg. Bár csodák csodájára ezúttal volt rajta bugyi, az aprócska tangán kívül mást szinte nem is viselt.

A testét fedő, tökéletesen átlátszó csipkeholmit ugyanis költői túlzás lenne ruhának nevezni. Felpumpált kebleiből például semmit nem takar a gyászfátyolszerű anyag, amely alá természetesen nem vett melltartót. Ellenben igazi úrinőhöz méltóan a kesztyűről nem feledkezett meg.

Lánya a nyomdokaiban jár

Bár Alicia lassan betölti a harmincat, ez nem ok arra, hogy visszafogja magát. Szerencsére az a tény sem frusztrálja, hogy példát kellene mutatnia tizenéves gyermekének.

A 13 éves Georgia ugyanis igazi anyja lánya, aki legutóbbi születésnapjára mellplasztikát kért ajándékba – amire a vajszívű édesanya természetesen rá is bólintott. Bizonyára arra sem kell majd sokat várni, hogy a partikirálynő a bulizás rejtelmeibe is bevezesse csemetéjét.
Ezt is szeretjük