A Spinédzserek szőke színésznője volt – A 42 éves Alicia Silverstone ennyit változott a film óta
Alicia Silverstone volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb tinisztárja.

alicia-silverstone-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1995-ös Spinédzserek című film óriási sikert aratott a fiatalok körében, a film főszereplője Alicia Silverstone volt, aki a cserfes divatdiktátor, Cher Horowitz bőrébe bújt. Amikor a népszerű tinivígjáték megjelent, az akkor még csak 19 éves színésznő egy csapásra világsztár lett.

Alicia Silverstone ennyit változott a film óta

A szőke sztár sokaknak ismerős lehet az Aerosmith-videoklipekből is, ám a Spinédzserek az a film, amivel a mai napig azonosítják őt. A '90-es években kapott még néhány főszerepet, például szerepelt A bébiszitter, a Batman és Robin vagy a Segítség, elraboltam magam! című filmekben is, ám egyik filmmel sem tudott hatalmas sikereket elérni.

alicia silverstone 2019 steve granitz getty
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Még napjainkban is vállal szerepeket, de a 42 éves sztár ma már több lábon is áll. Több vegán diétáról szóló könyv szerzője, illetve egy organikus vitaminokat gyártó cég társalapítója is. Az egykori tinisztár a film óta nem sokat változott, hosszú, szőke tincseitől a mai napig nem vált meg. Ami a magánéletét illeti, 2005-ben kelt egybe kedvesével, Christopher Jareckivel, született is egy fiuk 2011-ben, Bear Blu. A házaspár végül 2018-ban elvált.

Ezt is szeretjük