Örömhír! 34 évesen babát vár a gyönyörű Ali Larter
Ali Larter, a Hősök sztárja a napokban jelentette be, hogy első gyermekét várja, aki várhatóan még idén világra jön majd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ali Larter várandós, jelentette be néhány napja a People-nek a gyönyörű amerikai színésznő szóvivője. A 34 éves sorozatsztár és férje izgatottan várják a kis csöppséget, aki télen érkezik majd meg.

Ali Larter már régóta szeretett volna gyereket, és most végre valóra vált az álma: anya lesz.

A Hősök című sorozat bombázója mellesleg nem komplikálta túl a dolgot, hiszen szerelmét három hét járás után felszólította, hogy még aznap vegye feleségül!

Hamar eljegyezték egymást

A színésznő 2007-ben a Homo Erectus című vígjáték forgatásán ismerkedett meg Hayes MacArthurral, akivel együtt szerepelt a filmben.

Kapcsolatuk olyan szépen alakult, hogy decemberben el is jegyezték egymást, az esküvővel azonban még vártak.

MacArthur végül 2009. augusztus 1-jén vette feleségül szerelmét, a szűk körű ceremóniára pedig a színész szüleinek kennebunkporti birtokán került sor.

Nem sokkal később közösen vásároltak - közel hárommillió dollár értékben - egy háromemeletes házat Hollywood Hillsen.

Horrorfilmekkel kezdte

Ali Larter karrierje 1999-ben kezdődött, amikor szerepet kapott a Ház a Kísértet-hegyen című horrorfilmben, egy évvel később pedig láthattuk A végső állomás első és második részében is.

Igazi ismertségre mégis a Hősök által tett szert - a sorozat 2006-os indulása óta ő formálja meg Niki, illetve Jessica Sanders karakterét.

Ezt is szeretjük