Élő műsorban lepte meg a nézőket a vallomással! Babát vár a 38 éves színésznő
Ali Larter péntek este árulta el, hogy ismét terhes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Második gyermekét várja Ali Larter színésznő, akit a magyar nézők főként a Hősök sorozatból és a Végső állomás-filmekből ismerhetnek. A 38 éves sztár mindezt péntek este jelentette be Jimmy Fallon The Tonight Show című műsorában.

- Három éve, mikor itt jártam, akkor is terhes voltam, és minden csodásan alakult, szóval gondoltam, ha megint babát várok, jövök ismét - mókázott a szőke színésznő.

Azt is elárulta, hogy mindenféle trükköket be kellett vetnie a forgatáson, hogy ne leplezzék le a babapocakját. Ali Larter jelenleg a Legends című sorozatban játszik.

A színésznő 2009-ben ment hozzá Hayes MacArthur íróhoz, első gyermekük, Theodore Hayes egy évvel később született. Mint a szülés után egy interjújában elmesélte, öt hónap kemény munkájába került, amíg leadta a terhesség alatt felszedett plusz kilókat - bevallása szerint 20 kilót hízott várandósan.

- Nem nagyon tud lenyűgözni, ha valakinek úgy jó az alakja, hogy még nem szült. Szüljön egyet, és akkor beszélhetünk - nyilatkozta 2013 szeptemberében a Health magazinnak.

Várandós sztárok

Nem Ali Larter az egyetlen sztár, aki gyermeket vár. Nézd meg a képes összeállítást!

Ezt is szeretjük