Kis keblekkel is szexi Ali Larter
Nem akar plasztikáztatni
Ali Larter, a Hősök bájos és veszélyes skizofrén szépsége nem szándékozik lufimelleket varázsoltatni magának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ali Larter, az előreálló fogsorral is bájos sztár bizony nem véletlenül büszke testére, hiszen láthatólag egy csepp felesleg sincs rajta. És abból sem csinál ügyet, hogy a természet szerény méretű keblekkel áldotta meg.


Büszkén felveszi az aprócska bikinit vagy éppen a kivágott alkalmi ruhát is, jól tudván, azokban legalább olyan remekül fest, mint nagymellű kolléganői.

Néha hősködik, néha csak feleség

A 33 éves, modellből lett filmsztárt, aki egyébként októberben ment hozzá Hayes MacArthur színészhez, a Hősök sorozatban láthatják a magyar nézők, ahol az ő megformálásában kel életre Niki Sanders, a skizofrén és nem mellesleg hatalmas erővel bíró szépség.

Nem mindig elégedett

Bár bevallása szerint imád enni, sőt, a kalóriadús falatokat sem veti meg,
ha úgy érzi, kezd kihízni a ruháiból, akkor nem rest felvenni az edzőcipőt és kocogni.

- Ha úgy érzem, jó formában vagyok, akkor szeretem a popsimat. Olyan zamatos, ahogy a vőlegényem mondja – büszkélkedett a sztár.

Azt is elárulta, voltak olyan korszakok az életében, amikor bizonytalan volt az alakját illetően, főleg miután egy filmszerep kedvéért fogyásra akarták rávenni, ám rájött, végül is ezért fizetik.

- Ez az, amire szerződtem.

A munkám azzal jár, hogy állandóan a reflektorfényben állok. De hát ezért fizetnek – vonta le a konzekvenciát Larter, akit rajongói 2010-ben a Resident Evil: Afterlife című sci-fiben láthatnak viszont.
Ezt is szeretjük