Ő volt a Love Story gyönyörű főszereplője - Már 80 éves Ali MacGraw
Ali MacGraw bújt Jenny Cavalleri bőrébe.

ali-macgraw-love-story-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Love Story című, 1970-es filmet a mai napig a valaha készült legjobb romantikus drámák közé sorolják. A legendás alkotásban a gyönyörű Jeny Cavalleri bőrébe Ali MacGraw bújhatott, aki a film megjelenésekor 31 esztendős volt. A bájos színésznő már más mozikban is megcsillogtathatta tudását, 1970-ben például Golden Globe-díjat is nyert a Goodbye, Columbus című filmben nyújtott alakításáért, a világhírnevet mégis a Love Story hozta meg számára.

Ali MacGraw ennyit változott a film óta

A színésznőt szakmailag is elismerték a Love Story-ban nyújtott alakításáért, ezért is kapott egy Golden Globe-díjat, de még Oscarra is jelölték, ám az aranyszobrocskát végül nem ő vitte haza. 1972-ben ő játszott Steve McQueen oldalán A szökésben, filmes partnerébe bele is szeretett, ráadásul még össze is házasodtak, ám öt év után elváltak az útjaik. A színésznő azóta sem házasodott újra, egyébként Steve McQueen volt a harmadik férje. Amíg házasok voltak, Ali MacGraw egyáltalán nem dolgozott, ez világhírű férjének külön kérése volt, vallotta be korábban az AARP-nek.

ali macgraw michael loccisano getty
Fotó: Michael Loccisano / Getty Images Hungary

A sztár feltűnt még néhány filmben, illetve sorozatban, de egyre kevésbé érezte azt a motivációt, hogy filmezzen. A '90-es években végleg a háta mögött hagyta Hollywoodot, és az új-mexikói Santa Fe városában telepedett le, ahol elmondása szerint teljesen feltöltődött.

- Egy kis közösségben élek, melynek szüksége van a segítségre. Azért is imádok itt élni, mert rengeteg olyan felnőtt nő vesz körül, akiket nem érdekel az aktuális divat, és fel merik vállalni az ősz hajszálaikat - nyilatkozta a lapnak.

Mindennap reggel fél hatkor kel, még napjainkban is sportos életet él, gyakran jógázik, vagy Pilates-órákat vesz, emellett a napi séta sem maradhat el. Elmondása szerint a sétálás olyan számára, mintha meditálna.

Ezt is szeretjük