Goldie Hawn és Kurt Russell megmutatták gyönyörű unokáikat - Hatszoros nagyszülők
Kurt Russell új filmjének premierén gyűltek össze.

kurt-russell-goldie-hawn-unokai-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn és Kurt Russell Hollywood egyik legösszetartóbb párja. A nyolcvanas évek két szupersztárja már 35 éve vannak együtt, és mindezt házasság nélkül, ugyanis állítják: papír nélkül is nagyon boldogok.

Ilyen nagyok már az unokáik

Goldie Hawnnak az előző házasságából született két gyereke, a 42 éves Oliver és a 39 esztendős Kate, Kurt Russellt pedig a most 38 éves Bostonnal ajándékozta meg az exneje. Közös gyermekük is fogant, a család legkisebbje a 32 éves Wyatt, aki szintén követte híres szüleit a színészi pályán.

Ennek fényében nem is csoda, hogy a pár már hatszoros nagyszülői státusszal büszkélkedhet, igaz, egyelőre minden csemete Goldie oldaláról érkezett: fia, Oliver és lánya, Kate ugyanúgy 3-3 gyerkőcöt tudhat magáénak.

kurt-russell-goldie-hawn-unokai-nagy

Kurt Russell új filmje, a The Christmas Chronicles premierén kapták le a nagy család egy részét. Kate és a gyerekei sajnos nem lehettek jelen a díszbemutatón, ugyanis a színésznő néhány héttel ezelőtt szülte meg kislányát, Rani Rose-t, így egyelőre teljesen lekötik az újszülöttjével kapcsolatos teendők.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#fbf Halloween nights and sugar highs! Here we go again! 🍬👻🍬

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Goldie fia, Oliver Hudson azért jelen volt feleségével, Erinn Bartlett és a három csemetéjükkel, és Wyatt is részt vett a premieren - bár ő egyelőre csak csinos barátnőjét, Meredith Hagnert vitte magával. Érdekesség, hogy Russell mellett ő is szerepel a karácsonyi filmben. Míg A vasmacska kölykei sztárja a Mikulás szerepében tetszeleg, addig Oliver Hudson egy édesapát alakít, akinek a gyerkőcei le akarják buktatni a Télapót.

Ezt is szeretjük