A kocsijában találtak rá az egykori gyereksztár holttestére: a 46 éves színész hőgutát kaphatott

Elhunyt az Alf egykori gyerekszínésze, Benji Gregory.

Meghalt az Alf gyerekszínésze, Benji Gregory

Benji Gregory, az Alf egykori gyerekszínésze még júniusban hunyt el, ám a hírt csak most erősítette meg a férfi testvére.

Meghalt az Alf gyerekszínésze, Benji Gregory

A hírről a TMZ számolt be. Testvére, Rebecca elmondta a lapnak, hogy Gregoryt június 13-án találták meg a Chase Bank parkolójában, az Arizona megyei Peoriában. Halálának oka még mindig nem tisztázott.

Rebecca elmondta, hogy bátyja depresszióban és bipoláris zavarban szenvedett, és alvászavarral is küzdött, ami miatt gyakran napokig ébren volt. A férfihoz közel állók úgy vélik, hogy június 12-én elment a bankba, hogy befizesse a csekkeket, majd elaludhatott az autójában. Az arizonai nagy nyári hőség miatt hőgutát kaphatott, és ez okozhatta a halálát. A szolgálati kutyája, Hans is vele volt, aki szintén elpusztult.

Az 1986 és 1990 között forgott Alfban Gregory Brian Tannert formálta meg 101 epizódon keresztül. Volt még néhány színészi munkája, de ez a szerepe volt a legismertebb. 2003-ban végleg visszavonult, majd csatlakozott az amerikai haditengerészethez. Később repülőgép-szerelő tiszt lett. 

Tragikus motorbalesetben hunyt el a szívtipró színész: sztárok, akiktől 2023-ban kellett végső búcsút vennünk

Cikkünkkel olyan sztárokra emlékezünk, akik 2023-ban haltak meg.

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük