Egyre véznábbra fogy a bájos Victoria's Secret modell
Egy gyermeke van
Alessandra Ambrosiót legutóbb a Victoria's Secret fotózásán kapták lencsevégre, ahol elég soványnak tűnt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alessandra Ambrosiót egykor a modellkedés jövőjének nevezte Tyra Banks - és igaza is lett, hiszen a brazil sztár azóta a világ legjobban kereső modelljei között van.

Igaz, ami igaz, anyagi körülményeit feltehetően sokan irigylik, ám a testét talán már nem annyian. Az egykor vonzó alakkal bíró szépség ugyanis láthatólag kezdi elveszíteni nőies külsejét.

Annak ellenére, hogy vőlegényétől, Jamie Mazurtól 2008 augusztusában kislánya született.

Sikeres a szakmájában

Erről bárki meggyőződhet, aki megnézi a 29 éves sztárról készült legfrissebb fotókat, melyek a Victoria's Secret legújabb katalógusához készültek a Karib-tenger partjainál.

Láthatólag még a parányi bikini is túlságosan nagy volt a szépséges modellre, annyira lefogyott már nagy igyekezetében.

Különösen akkor vált szembetűnővé a soványsága, amikor csinos kolléganőivel együtt pózolt az egyik képen - a fehér kétrészest viselő lányok szinte dundimodellnek tűntek mellette.

Sokat edz

Bár étkezési zavarai bevallása szerint nincsenek, Ambrosio annyit azért elismert, rengeteget edzett a fürdőruhás fotózásra, hogy teste a lehető legkidolgozottabb legyen.

- Van egy személyi edzőm, ő kitalált számomra egy olyan mozgásformát, ami tulajdonképpen a capoeira és a szamba keveréke. Kétségtelenül jó móka az egész, de azért sokat kell guggolni és különféle gyakorlatokat végezni.

Emellett, miután a lányom megszületett, kardióedzést is tartottam, hogy formába lendüljek, bár bevallom, nem igazán vagyok oda a futópadért, akkor inkább elmegyek egyet túrázni - mesélte a modell.
Ezt is szeretjük