Alec Baldwin: „Nincs annál rosszabb, mint egy fiatal nő mellett ébredni”
Alec Baldwin, az Egyszerűen bonyolult sztárja arról mesélt, sosem kezdene nálánál fiatalabb nővel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywood számos példát szolgáltat arra, hogy nemcsak a filmvásznon, hanem a valóságban is gyakran kötik össze életüket a koros színészek sokkal zsengébb hölgyekkel. Harrison Ford és kedvese, valamint Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas között kereken 25 év van a színész javára, de Katie Holmes is 16 évvel ifjabb Tom Cruise-nál.

Alec Baldwin azonban, úgy tűnik, nem vonzódik a fiatalabb nőkhöz. Sőt, Kim Basinger egykori férje - való igaz, a szőke színésznő öt évvel idősebb nála - egyenesen azt állítja, sokkal szívesebben kezd viszonyt egy korban és gondolkodásban hozzá közelebb álló hölggyel, mint egy évtizedekkel ifjabbal, akivel még egy jót beszélgetni sem tud.

Fiatal nem kell

- Nincs is annál rosszabb, mint egy fiatal nő mellett ébredni, ugye értik, mire gondolok? Az ember legszívesebben főbe lőné magát, annyira nem tud miről csevegni vele. De komolyan! Szerintem szomorú, hogy vannak olyan férfiak, akik ugyanolyan nőt akarnak maguknak, mint tizenéves korukban, így csak 18 éves szeretőkben tudnak gondolkodni. Mások viszont képesek túllépni ezen, és éretten gondolkodni – mesélte a Metro magazinnak.

Az 51 éves színész abba is beavatta az olvasókat, hogy szerinte a legtöbb férfi hol rontja el. Meggyőződése ugyanis, hogy amikor egy pasi úgy érzi, kihűlt a felesége iránt érzett vágya, hirtelen el akar menekülni a kapcsolatból, és azt képzeli, máshol majd megtalálja az ideális nőt. Aztán amikor kimondják a válást, és esetleg újraházasodik, akkor egy idő után rájön, mégiscsak az exfeleség volt az igazi.

Hasonló a hasonlóval

- Az ember végső soron olyan nőt akar magának, aki értelmes és normális, és aki sokban hasonlít hozzá, így korban is - nyomatékosította mondanivalóját.

Baldwin egyébként nemrég azt nyilatkozta, hamarosan visszavonul a showbizniszből.

Hogy eme bölcsesség mikor szállta meg az egykor jobb napokat látott szívtiprót, azt nem tudni. Mindenesetre sejthető, hogy nem véletlen a megvilágosodás.

Legújabb filmje, az Egyszerűen bonyolult ugyanis pontosan erről szól, és nem más játssza azt a bizonyos újra meghódított exnejt, mint a zseniális Meryl Streep.

Hát, ha így folytatja, lehet, hogy ezentúl párterápiás foglalkozásokat kellene vezetnie.

Ezt is szeretjük