Alec Baldwin újszülött kisfia irtó édes baba: a sztár hatszoros apuka lett
Alec Baldwin és Hilaria Baldwin családja egy új kis jövevénnyel bővült.

alec-baldwin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alec Baldwin és felesége, Hilaria Baldwin áprilisban árulták el, hogy hamarosan egy új taggal bővül a családjuk. Ez azért is volt akkor hatalmas öröm számukra, mivel az asszony korábban két alkalommal is elvetélt. Szerencsére legutóbbi várandósságánál minden rendben zajlott, és egy egészséges kisfiúnak adott életet.

Az örömhírt Instagram-oldalukon jelentették be, a rajongóktól érkeztek is nagy számban a gratulációk.

Megszületett Alec és Hilaria Baldwin kisfia

Egy meghitt fotót posztoltak, amelyen a két sztár a család legkisebb tagjával látható. A pici nevét egyelőre nem árulták el, ám az elmondható róla, hogy nagyon édes baba.

Az újszülött a két sztár ötödik közös gyermeke, Carmen 2013-ban, Rafael 2015-ben, Leonardo 2016-ban, Romeo 2018-ban látta meg a napvilágot. A spanyol származású Hilaria nagyon családcentrikus, mindig is sok gyermekről álmodozott, és szerencsére ez meg is adatott neki. Még 2018-ban árulta el az Hola! magazinnak, hogy kislánya, Carmen szeretne még egy kis testvért, emiatt férjével elgondolkodtak azon, hogy bővítik a családjukat.

- A legjobb dolog a nagy családban, hogy rengeteg szeretet vesz körül téged. Az ember azt gondolja egy gyerek után, hogy nem tudna egy másik embert ugyanekkora erővel szeretni. Aztán jön a következő, és rájössz, igenis képes vagy rá - ezt a People magazinnak nyilatkozta 2020-ban.

Hilariának újszülött kisfia az ötödik gyermeke, Alec Baldwinnak viszont már a hatodik. A színésznek és egykori feleségének, Kim Basingernek van egy lánya, Ireland, aki mára gyönyörű nővé érett. Október végén ünnepli 25. születésnapját.

Bradley Cooper lánya szőke kis angyal

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű lányt nevel Bradley Cooper és volt kedvese, Irina Shayk.

Ezt is szeretjük