Itt a bejelentés! Gyermeket vár a hercegi pár
Év végén születhet meg
Albert herceg és Charlene hercegné első babájukat várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közleményben tudatta Albert herceg és Charlene hercegné, hogy első közös gyermeküket várják.

A 36 éves egykori olimpiai bajnok és 56 éves férje nagyon boldog, a baba pedig év végén jöhet a világra.

Két gyermeke már van

A pár 2011 júliusában házasodott össze, azóta szerettek volna már közös gyermeket. Albert hercegnek már vannak gyermekei, mind házasságon kívül született. 

1992-ben egy kaliforniai nő, Tamara Rotolo apasági kérvényt nyújtott be a herceg ellen, mondván, ő az apja kislányának, Jazmin Grace Grimaldinak. Albert herceget a gyermek kaliforniai Riverside megyei születési anyakönyvi kivonaton is az apjaként jelölik meg és a törvényes vezetékneve is Grimaldi.

Ennek ellenére az ügyet, amely 1993-ban a bíróság elé került, Graham Anderson Cribbs legfelsőbb bíró elutasította, aki kijelentette, hogy „túl kevés kapcsolat van Albert és Kalifornia állam között ahhoz, hogy igazolni lehessen a tárgyalást”. Egyetértett az állítással a herceg ügyvédje, Stanley Arkin, ez szerinte sem Kalifornia bíróságának hatásköre.

Bírósági dokumentumokban és törvényes vallomásokban Albert herceg elismerte, hogy találkozott párszor Tamara Rotolo-val, 1991-ben Monacóban. 

2006-ban a herceg elismerte, egy DNS-vizsgálat bizonyította, hogy tőle származik a gyermek, ezért meghívta magukhoz, hogy éljen velük. 

Fénykép is volt róluk

2005 májusában, Nicole Coste - egy korábbi Air France légiutas-kísérő Togóból - azt állította, hogy legkisebb fiának, Alexandre Éric Stéphane Coste-nak Albert herceg az apja. 

Egy francia hetilap, a Paris Match kiadott egy tíz oldalas interjút Nicole-lal, melyben a herceg több fotón a gyermeket tartja és eteti. Coste azt is elmondta a Paris Matchnek, hogy a herceg párizsi lakásában élt, és járadékot kapott tőle, amíg úgy tett, mintha a barátai közül az egyiknek a barátnője volna.

2005. július 6-án - néhány nappal azelőtt, hogy július 12. a trónra lépett volna - Albert hivatalosan is megerősítette az ügyvédjén, Thierry Lacoste-on keresztül, hogy Nicole 22 hónapos fiának ő az apja.

Ezt is szeretjük