Alain Delonról szívdöglesztő fotót posztolt a lánya - Imádják a rajongók a képet
Anouchka Delon fiatalkori felvételt osztott meg jóképű édesapjáról.

alain-delon-fiatalkori-foto-anouchka-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delont nem ok nélkül nevezték a hatvanas években a világ legjóképűbb férfijának: nem volt olyan nő, aki ellen tudott volna állni a francia filmszínésznek.

Máig odavannak érte a nők

Habár a sármőr már 83 éves, még mindig számos rajongója van, átható kék szemei még most is olyan huncutul csillognak, mint fiatalabb korában. A színész lánya, Anouchka Delon rendszeresen megoszt róla képeket a közösségi oldalain, főként olyanokat, melyeken családja körében látható. Most azonban egy ritkasággal lepte meg a követőit: egy fiatalkori képet posztolt híres apukájáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mondays .... 🥀 #love

Anouchka Delon (@anouchkadelon) által megosztott bejegyzés,

"Hét elején én is mindig ilyen kókadt vagyok" - írta a fotó alá egy hervadt virág kíséretében. A képen a huszonéves Delon az ágyban, takarókkal borítva fekszik, és mélyen elgondolkozva néz a távolba. A rajongók odavoltak a fotóért, csak úgy záporoztak alá a dicsérő kommentek.

"Jaj istenem, de szerelmes is voltam Alain Delonba. Már emlékszem, miért...", "Ő volt a világ legszexibb férfija, nem csoda, hogy annyian megbolondultak miatta", "Azóta sem született senki, aki a nyomába érhetne" - írták a lelkes - természetesen főként női - rajongók.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük