A 87 éves Alain Delont így ölelte lánya: Anouchka a posztjával keményen nekiment apja élettársának

Alain Delon lánya, Anouchka nem hagyja, hogy bemocskolják a színész becsületét.

GettyImages-180336318 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az idén novemberben már 88. szülinapját ünneplő Alain Delonról friss képet posztolt lánya, Anouchka.

A sztár gyermeke a posztjukkal üzenni is szeretett volna, méghozzá a színész élettársának és házvezetőnőjének, Hiromi Rollinnak.

Alain Delon és lánya, Anouchka

Egy gyönyörű apa-lánya pillanatot örökített meg a kép készítője. Anouchka gyengéden ölelte át édesapját, akinek az elmúlt évei nem voltak túl egyszerűek.

2019-es agyvérzése óta rengeteget romlott az állapota, ráadásul Hiromi Rollin, a színész élettársa és házvezetőnője is egyre nagyobb kontroll alatt tartotta az életét. A francia legendát elmarta mindenkitől, ő kezelte a telefonját, és sosem adta át neki az üzeneteket. Ha valaki meg akarta látogatni a sztárt, az asszony nem engedte be azt a svájci otthonába. Az izolálás mellett fizikailag bántalmazta, imádott kutyájával sem bánt jól, illetve még pénzt is lopott tőle.

Már Alain Delon kérte írásban, hogy lakoltassák ki az asszonyt a házából, végül július elején testőrökkel dobták ki Hiromi Rollint a Douchy-Montcorbonban lévő birtokról. Ezután az élettárs is feljelentést tett a család ellen, amiért erőszakosan kidobták a házból.

Tegnap Rollin meg is szólalt, írta meg a Le Parisien. Bevallása szerint Delon gyerekei, Anthony, Anouchka és Alain-Fabien azon mesterkedtek, hogy megszabaduljanak tőle, és valójában felültették őt.

- Traumatikus élmény volt. Brutális módon kilakoltattak, a Delon gyerekek által bérelt testőr csendőrök és egy operatőr jelenlétében az ingatlanon kívül bántalmazott. A semmiből az utcán találtam magam - panaszkodta a nő, aki tagadja, hogy valaha is rosszul bánt volna Delonnal, szerinte a gyerekek direkt nevezték házvezetőnőnek, pedig már 33 éve ő a színész élettársa valójában.

- Ez aljasság, színtiszta hazugság. Úgy viselkedtünk, mint egy normális pár, mindenki előtt gyengéd gesztusokat tettünk egymás felé, csókolóztunk.

Anouchka pont Rollin nyilatkozata miatt tette ki a friss képet az apjával. A posztjában kifejtette, mennyire boldog, amiért minden a régi kerékvágásba került. A nőnek pedig keményen odaszúrt.

„Rollin asszony mindent megtesz annak érdekében, hogy a hazugságai igazsággá váljanak. Minden alkalmat megragad, hogy bemocskoljon bennünket. A nyomozás folyamatban van ellene, mi pedig bízunk a legjobbakban. Nem hagynám, hogy bárki bemocskolja a családom, és még kevésbé az apám becsületét. Hamarosan lehetőségem lesz válaszolni Rollin asszony hamis vádjaira.”

Alain Delon és Jean-Paul Belmondo fiai

A két legenda gyermekei nagyon jó barátok.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük