Szörnyű sebek borítják a vézna Agyness Deyn lábát
Megdöbbentő fotókkal
Bár híres és felkapott, az ifjú sztárt egyáltalán nem érdekli, mit gondol róla a közvélemény.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára remek pszichológiai vizsgálódás alapja lenne, hogy vajon a briteknek miért mindig a balhés és csenevész modellek kellenek – a ’90-es évektől ott volt nekik Kate Moss, aki most már úgy-ahogy visszavonulgatni látszik az iparból, legalábbis már nem olyan elánnal veti bele magát a munkába és a bulizásba, mint régebben.

Bizarr sebek a lábon - vajon mitől keletkeztek?

Kellett tehát valaki, egy új Kate Moss, aki úgymond továbbviszi a zűrös szupermodell vonalat, akit lehet utálni, és lehet imádni is.

Nos, Agyness Deyn személyében megtalálták a tökéletes utódot – nemcsak vézna, de legalább olyan rebellis is, mint nagy elődje volt fénykorában.

Züllött vagyok, hódítani akarok

Bár igazán még csak két éve robbant be a divatszakmába, ám azóta a legnevesebb márkákat képviselte, 2007-ben a Vogue címlapján pózolhatott, mint legnagyobb modell-reménység, egy másik divatmagazin pedig egy teljes számot szentelt a 25 éves Deynnek, amire állításuk szerint 28 éve nem volt példa.

„Britannia kvintesszenciája” bizony alaposan kitesz magáért, hogy ne csak szédületes karrierje révén legyen a köztudatban. Legutóbb például éppen egy buliról tartott hazafelé, amikor cseppet sem csábító lábait lencsevégre kapták.

A plakátokon és kifutókon csillogó és hibátlan testrészeket bizony csúnya sebek tarkították, melyek a sápadt bőrön szinte világítani tűntek. A szakadt farmerban, kanárisárga zokniban és férficipőben bandukoló sztár inkább nézett ki holmi rockernek, mint a világ egyik legkeresettebb modelljének.

Persze a jelenleg Londonban tartózkodó Deyn próbálta a legtöbbet kihozni ebből a kiruccanásból, már csak azért is, mert alig egy hete szakított gitáros barátjával, Josh Hubbarddal, akivel négy évig New Yorkban éltek együtt.

Bár egyes pletykák máris egy másik rocksztárral, a Five O’Clock Heroes frontemberével, Antony Ellissel hozzák összefüggésbe a szőkeséget, akivel a kislemezét készítette - sőt, a tervek szerint nyáron fel is lép a bandával.

Ezt is szeretjük