Újabb világsztárt szúrtak ki Budapesten: a Király utcában sétálgatott Adrien Brody

Adrien Brody Budapesten van.

GettyImages-689046762
beauty and style
Top olvasott cikkek

Budapest az egyik legfelkapottabb forgatási helyszínné vált az elmúlt években, emiatt számos híresség megfordul hazánkban.

A 24.hu oldalnak egy olvasójuk jelezte, hogy Adrien Brody is a magyar fővárosban tartózkodik.

Adrien Brody Budapesten

Hétfő délután a Király utcában látták sétálgatni az Oscar-díjas színészt. Azt egyelőre nem tudni, hogy filmet forgatni vagy turistáskodni jött Magyarországra.

GettyImages-1467394405
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

Jelenleg az új Alien-filmet forgatják nálunk, bár az IMDB-listáján egyelőre nincs feltüntetve a produkció, de ez nem azt jelenti, hogy ne szerepelhetne benne.

2013-ban is forgatott már nálunk, akkor a Houdini című minisorozatot készítette, az alkotásban ő játszotta a magyar származású, világhírű illuzionistát. Érdekesség, hogy Brody ereiben is magyar vér csörgedezik, édesanyja Plachy Sylvia, aki 1943 májusában látta meg a napvilágot Budapesten. Szüleivel 1956 decemberében szöktek át Magyarországról Ausztriába, majd két évvel később New Yorkban telepedtek le.

Így fest a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willis

Bruce Willisről több friss fotót készített egy lesifotós.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük