Súlyos alkoholista a brazilok sztárfocistája, Adriano
Edzője azt várja tőle, hogy az atléták szigorú életvitelét folytassa, a csatár azonban erre nem hajlandó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még csak 25 éves, de már hosszú ideje rebesgetik, hogy komoly alkoholproblémákkal küzd a brazil válogatott sztárja, Adriano.

A pálya ördögéből az éjszaka császára

A zseniális játékos tagadja a vádakat, edzője azonban másfél éven belül már másodszor küldte fizetésnélküli szabadságra, hogy regenerálódjon és legyőzze démonait.

Az Inter Milan csatára pszichológiai kezelések és tréningek egész sorozatán esett át az utóbbi időszakban, de a kedvező fordulat még mindig várat magára. Míg korábban mind klubcsapatában, mind a válogatottban sikert sikerre halmozott, a túlsúllyal küszködő Adriano előbb kiszorult a milánói kék-feketék kezdőcsapatából, majd edzője, Roberto Mancini kölcsönadta a brazil Sao Paulónak, hogy hazájában kezeltethesse magát.

Vad bulik és töménytelen alkohol

Lehengerlő játékstílusának és mesteri technikájának köszönhetően a brazil klasszist a világ legjobb játékosai között tartották számon, két éve azonban törés következett be fényes karrierjében. Szeretett édesapja meghalt, Adriano pedig – aki mindig is kedvelte az éjszakai életet – a féktelen partizásba és az ezzel járó mértéktelen vedelésbe próbálta fojtani bánatát.

Züllött életvitele rövidesen központi téma lett a csapatnál, Roberto Mancini edző pedig többször is alapos fejmosásban részesítette a sztárt. Mint mondta, a focistáknak úgy kell élniük, mint az atlétáknak, szó sem lehet arról, hogy a macskajaj befolyásolja egy profi teljestményét.

A csodacsatár azonban a füle botját sem mozdította a prédikációra, sőt a nyomás alatt még vadabbul vetette bele magát az éjszakai életbe. Ahogy az lenni szokott, a mértéktelen alkoholfogyasztás következtében Adriano hízásnak indult, játéka egyre erőtlenebbé vált, s rövidesen azon vette észre magát, hogy kiszorult a csapatból.

A jelenleg Sao Paulóban regenerálódó sztár továbbra is hangoztatja, alkoholproblémákról szó sincs, és magabiztosan állítja, hogy hamarosan újra csúcsformában látja viszont a közönség – az immáron José Mourinho által dirigált Internazionaléban.

Ezt is szeretjük