Amatőr fotón mutogatja bájait a feltörekvő playmate
Bevállalós kép
A fiatal celeb nem szégyenlős: saját erotikus fotójával próbálja felhívni magára a figyelmet, sikerrel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig telt el egy-két hét, mióta Adrianne Curry amatőr topless fotót tett fel magáról az internetre - a reflektorfényfüggő celebmaca máris újabb pikáns mutatvánnyal igyekezett a figyelem középpontjába kerülni.

Hasonló módszert választott, mint legutóbb: erotikus képeit a Twitter nevezetű közösségi honlapra töltötte fel.

A 27 éves modell nem aprózta el a dolgot: falatnyi bikiniben kifeküdt napozni a tengerpartra, majd előkapta fényképezőgépét, és szemrebbenés nélkül megörökítette merész dekoltázsát, vadító combjait és szexi hasát.

Nincs is ennél jobb mesterséges hírnévnövelő módszer - érthető, hogy a sztárok előszeretettel alkalmazzák.

A fentiek tükrében nem is olyan meglepő, hogy a közelmúltban több feltűnési viszketegségben szenvedő celeb pajzán amatőr felvételei szivárogtak ki rejtélyes módon.

A rajongók megcsodálhatták Cassie, Rihanna, Ashley Greene és Vanessa Hudgens intim bájait, Curry pedig immár duplázott.

A képmutatás távol áll tőle

Ám ő legalább nem képmutató - az áldozatok többsége ugyanis mindenféle hihetetlen mesével áll elő, miként kerülhettek nyilvánossággra pucér fotói. Cassie szerint feltörték a laptopját, Hudgens pedig szerencsétlen véletlennek minősítette az esetet, ám gyanítható, hogy szándékosság áll az efféle történetek mögött.

Adrianne Curry pályafutását ismerve nincs mit csodálkozni azon, hogy ily módon igyekszik minél szélesebb körben ismertté tenni a nevét. A bombázó ugyanis megnyerte az America’s Next Top Model című verseny első évadját, ám azóta sem modellként, sem színésznőként nem sikerült befutnia.

Két alkalommal is levetkőzött a Playboy-ban, ám miután megszabadult gátlásaitól, nem maradt más neki, mint a magamutogatás.

Ezt is szeretjük