18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Amatőr pucér fotón illegeti magát Adrianne Curry

Az amerikai modellverseny győztese saját magáról készített erotikus fotót, majd közzétette az interneten.

Az elmúlt hónap tapasztalatai alapján kijelenthető: egyre gyakoribb jelenségnek számít az álomgyárban, hogy amatőr pucér fotók kerülnek elő felettébb rejtélyes módon különféle feltörekvő sztárhölgyekről. A szándékosság az esetek többségében valószínűsíthető, habár az áldozatok rendre az ellenkezőjét állítják, mégpedig igen meggyőzően.

A sort május elején a 22 éves Cassie nyitotta meg, aki az eset kapcsán a Twitteren osztotta meg rajongóival gyanúját. Eszerint gépe illetéktelenek kezébe került, akik feltörték azt, és szemrebbenés nélkül közzétették az interneten meztelen fotóit.

Röviddel ezután Rihanna amatőr pucér képeit csodálhatták meg rajongói, ám ő nem kommentálta a történteket.

Egy szerencsétlen véletlen

A Szerelmes hangjegyek húszéves sztárjáról, Vanessa Hudgensről fiatal kora ellenére már két alkalommal is napvilágra kerültek felettébb pikáns erotikus fotók.

Ő természetesen szerencsétlen véletlennek minősítette az első esetet, a második, augusztusi alkalommal pedig meg sem szólalt.

Legutóbb az Alkonyat fiatal üdvöskéje, Ashley Greene formás idomairól készült amatőr képek lepték el a világhálót, most pedig Adrianne Curry pózolt topless saját fényképezőgépe előtt.

Az America’s Next Top Model nevű tehetségkutató verseny első évadának győztese azonban legalább tiszta lapokkal játszik: maga töltötte fel a Twitterre a pajzán felvételt.

Eddigi pályafutása ismeretében nem is olyan meglepő, hogy a 27 éves amerikai modell a mesterséges hírnévkeltésnek ezt a roppant hatékony módját alkalmazta.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Adrianne Curry ugyanis győzelme óta pózolt néhány férfi- és divatmagazinban, de nem lett belőle sem igazi szupermodell, sem pedig A-kategóriás színésznő, habár különféle szerepek eljátszásával is megpróbálkozott.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindenesetre a Playboyban kétszer dobta le ruháit, először állítólag kétmillió dollárért cserébe!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük