18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Anyaszült meztelenül domborít a tüzes Adriana Lima

Adriana Lima izgató domborulatait mindössze egy csalafinta falevél takarja.

Szuperszexi Évaként pózol a GQ magazin címlapján a gyönyörű topmodell, Adriana Lima. A brazil szépség bikavadítóan dögös testének legtitkosabb tájait csupán egy pálmalevél fedi el a kíváncsi szemek elől.


Nem az a tipikus szemérmes szűzlány

Szinte még gyerekként, alig 13 esztendősen kezdte karrierjét Brazília egyik legtüzesebb szexbombája, 16 évesen pedig már a legmenőbb modellügynökség, a New York-i Elite szerződtette. 

A ma dollármilliókat kereső híresség gyerekkora nélkülözések közepette, szegénységben telt, és a megpróbáltatásokban a vallás jelentette számára a vigaszt.

A világ legtüzesebb szüze

Adriana – aki afrikai, indián és svájci felmenőktől örökölte gyönyörű vonásait – sosem álmodozott arról, hogy modell lesz, de egy barátnője kedvéért egyszer benevezett egy versenyre, innentől pedig üstökösként ívelt fel karrierje.

Rövidesen olyan neves divattervezőkkel dolgozott együtt mint Emanuel Ungaro, Giorgio Armani vagy Ralph Lauren. Számtalanszor szerepelt a Vogue címlapján, de a legtöbben mégis a Maybelline reklámokból, illetve a Victoria’s Secret megadögös fehérneműmodelljeként ismerik.

A brazil szexbomba saját bevallása szerint világéletében félénk volt a fiúk társaságában, gyerekként apácának készült, és 17 éves korában csókolózott először.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom

2006-ban még azt állította magáról – ráadásul épp a róla pucér fotókat közlő GQ magazinnak adott interjúban – hogy szűz és a szex nála csak a házasság után jöhet szóba. Ezt valahogy nehezen tudja elhinni az ember, tekintve, hogy korábban olyan hírességekkel randizott, mint Liechtenstein hercege. Vagy éppen a nőfaló rocker, Lenny Kravitz, aki bizonyára nem érte be annyival, hogy kézenfogva andalogjanak a holdvilágon.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ki tudja, lehet, hogy Adriana a vérforralóan buja felszín alatt tényleg egy szende szűzlány? Erről a kérdésről biztosat csak a bombázó vőlegénye, Marko Jovic szerb kosaras tudna mondani.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük