Hatalmas pocakkal is bájos a terhes Adriana Lima
A világhírű modell saját bevallása szerint hosszú évekig őrizgette szüzességét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adriana Limát a Coco Before Chanel című életrajzi film New York-i premierjén fotózták le, amire a Paris Theatre-ben került sor.


A 28 éves brazil szupermodell alaposan meglepte a közönséget, ugyanis a várandósságból adódóan önmagához képest egészen kikerekedett.

Büszkén vállalja anyaságát

Ezzel persze semmi baj nincs, hiszen a Victoria’s Secret világhírű angyala várhatóan idén decemberben ad életet első gyermekének.

Más hírességektől eltérően büszkén vállalja az anyasággal járó testsúlynövekedést - nem edz vagy koplal megszállottan, hogy véletlenül se kúszhasson fel testére néhány felesleges kiló.

A vallásos szellemben nevelt Lima 2006-ban azt nyilatkozta a GQ magazinnak, hogy a szex a házasságkötés utánra való. Ha pedig egy pasi ezt nem tartja tiszteletben, az a modell számára azt jelenti, hogy nem is akarja őt igazán.

Persze sokaknak nehezére esett komolyan venni e különös vallomást, ennek ellenére Lima kiérdemelte a világ legkívánatosabb szüze megtisztelő címet.

A világ hatodik legdögösebb nője

A gyönyörű bombázó az idei Valentin-napon ment feleségül Marko Jaric szerb kosárlabda-játékoshoz, és a jelek szerint azonnal átadták magukat a testi örömök élvezetének. Az FHM 2009-es szavazásán a világ hatodik legszexisebb nőjének kikiáltott Lima a People-nek beszélt a családalapításról:

- Sosem álmodoztam házasságról vagy anyaságról. Nem azért, mert nem vágytam rá, hanem mert nagyon nehéz megtalálni a megfelelő férfit. Amikor megismerkedtem Markóval, minden megváltozott.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Tudtam, hogy ő az igazi, és mellette el tudtam képzelni magam feleségeként, sok-sok gyerekkel – osztotta meg örömét Lima az olvasókkal.

Ezt is szeretjük