Adele bikinifelsős fotójától megáll az ész: elképesztően karcsú lett az énekesnő
Adele jobb formában van, mint valaha.

adele-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele fogyásáról korábban több alkalommal is írtunk, az egykor duci énekesnő már messze nem úgy fest, ahogy az emberek megismerték pályafutása elején.

Amikor megszületett a kisfia 2012-ben, utána váltott életmódot, akkor jó pár kilótól megszabadult, de továbbra is kerek idomokkal hódított. A 2019-es évben még inkább rákapcsolt a fogyásra, ezt részben a magánéleti gondjai váltották ki belőle, ugyanis tavaly ment tönkre Simon Koneckivel a házassága.

Adele elképesztően fest lefogyva

Csak ritkán posztol közösségi oldalára képeket magáról, de a legutóbbi felvételre talán senki nem számított. Adele egy falatnyi bikinifelsőben és testhezálló leggingsben pózolt. Elképesztően karcsú lett. A képhez az alábbi gondolatot fűzte: "ilyen boldog lennék a Notting Hill-i karneválon az én imádott Londonomban".

Pár óra leforgása alatt több mint hárommillióan lájkolták a képét Instagramon, emellett sorba jöttek a dicséretek, mindenki megjegyezte, mennyire gyönyörű alakja lett a sztárnak. Bár azért kapott támadásokat is a fotó alá, mivel a haját olyan stílusban csavartatta be, ahogy a fekete bőrszínű nők szokták. A kritikusok szerint ezzel megsértette Adele a színes bőrű embereket.

Egyes kommentelők egyből megvédték a hírességet, hiszen pont a Notting Hill-i karnevált emlegette a posztjában a sztár, amit anno azért hoztak létre a '60-as években, hogy a Londonba települő fekete karibi tömegek és a britek közti feszültségeket enyhítsék.

Egyre többen arra gyanakodnak, hogy a zenei életbe is hamarosan visszatér, az új albumát sokan várják már. A legutóbbi lemeze 2015-ben jelent meg 25 címmel, amelyen olyan slágerek szerepelnek, mint a Hello vagy a Send My Love (To Your New Lover).

További felvételek Adele döbbenetes átalakulásáról

Ebben a cikkünkben még több fotót láthatsz Adele átalakulásáról.

Ezt is szeretjük