Adele-ról szexi fotókat készítettek: ilyen karcsú lett az énekesnő dereka a fogyása után
Adele az Elle címlapjára került.

adele-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele fogyásáról már több alkalommal írtunk, összesen 45 kilótól szabadult meg az utóbbi években, a súlyát pedig azóta is tartja. Teljesen kicserélték az egykori duci énekesnőt, sokkal nagyobb lett az önbizalma, nem mellesleg a karrierjében is voltak olyan fordulatok, amelyektől csak még erősebb nővé vált.

A változásáról az Elle magazin szeptemberi számában mesélt, mivel egy nagy interjú készült vele, így a fotózást sem hagyták ki vele a lap készítői. A végeredmény nagyon dögösre sikerült.

Adele az Elle címlapján

A 34 éves énekesnőről több dögös felvétel készült, amelyeket az Elle magazin Instagram-oldalukon osztott meg. 

Az interjúban szóba került a 2019-es és 2020-as év, ami egy brutális korszak volt számára, a pandémia előtt egy évvel ért véget a házassága kisfia, Angelo édesapjával, Simon Koneckival. Magányosnak érezte magát, számtalanszor lettek szorongásos rohamai. A legsötétebb óráiban felvette a telefonjára a sírását. Élete legborzalmasabb időszakának írta le ezeket a nehéz hónapokat.

Az idő múlásával újra felépítette magát, terápiára járt, emellett hangterápiával és meditációval könnyített a lelkén. A rendszeres testmozgás is óriási szenvedélye lett, melynek köszönhetően rengeteget fogyott.

Bokszolással és súlyemeléssel formálta a testét, bevallása szerint élvezte, ahogy egyre erősebbé vált. Ebben az időszakban újra felvette a kapcsolatot édesapjával, Markkal, akivel hosszú évekig szinte semmilyen viszonya nem volt, annyira elidegenedtek egymástól. Bár a férfi 2021-ben elhunyt rákban, Adele szerint a békülésük szabaddá tette.

A szerelem is rátalált, Rich Paullal 2021 óta vannak együtt.

- Még sosem voltam ennyire szerelmes, szinte a megszállottja vagyok - viccelődött.

Szeretne a férfival családot alapítani, emellett a házasságtól sem iszonyodik. A stabil élet az alkotásban is segíti őt.

Jelen pillanatban azonban nem a családbővítés a prioritás az életében, azon dolgozik, hogy a januárban elhalasztott Las Vegas-i show-műsorait bepótolja. A koncerteket 2022 novembere és 2023 márciusa között tartja meg.

Amikor januárban lefújta a bulikat, rettenetesen érezte magát, sokan támadták is, hiszen sokan csak miatta utaztak Vegasba. Tanult, és sokat fejlődött a hibájából, és szeretne egy olyan emlékezetes műsorral előrukkolni, amivel újra belopja magát azok szívébe, akik óriásit csalódtak benne.

Adele Los Angeles-i otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű villát vett meg Adele Sylvester Stallonétól.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük