Friss! Rákot találtak Adam Yauch szervezetében

A népszerű Beastie Boys alapító tagja maga jelentette be a megdöbbentő hírt, miszerint műtét és kemoterápia vár rá.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt tett közzé július 20-án hivatalos honlapján a Beastie Boys. A népszerű együttes alapító tagja, Adam Yauch egy stúdióban készült videofelvételen jelentette be, hogy a közelmúltban rákot diagnosztizáltak nála az orvosok.

A 44 éves amerikai zenész elmondása szerint két hónappal ezelőtt kezdte rosszul érezni magát, de akkor még nem gyanakodott.

Mivel a kellemetlen tünetek európai turnéjuk során sem múltak el, a biztonság kedvéért orvoshoz fordult. Két héttel ezelőtt egy specialista közölte vele, hogy rákot talált a bal fültőmirigyében.

Nincsenek áttétek

Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis teste más pontjain nem bukkantak daganatos áttétekre. Az orvosok szerint pedig a betegség, tekintve, hogy időben fedezték fel, sikerrel kezelhető.

Arról nem is beszélve, hogy a kemoterápia a rapper hangját sem veszélyezteti. A váratlan betegség miatt a Beastie Boys törölni kényszerül

t nyári fellépéseit, és soron következő albumuk megjelenését is elhalasztották. Adam MCA Yauch pedig példaértékű szerénységről és optimizmusról tett tanúbizonyságot.

Humoros kiszólások közepette elnézést kért rajongóitól, akiket minden bizonnyal aggodalommal és csalódottsággal töltött el bejelentése.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Nézegess képeket!

Elolvasom
Az 1979-ben alapított Beastie Boys fellépett volna többek között a montreali Osheaga Festival nevezetű zenei rendezvényen, ám erre már nem kerül sor.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Legújabb, szám szerint nyolcadik stúdiólemezük, a Hot Sauce Committee - a korábbi tervekkel ellentétben - szintén nem jelenik meg idén szeptemberben.

Ezt is szeretjük