Botrány a forgatáson! Több színész felállt, és otthagyta a stábot
Ez volt az oka
Adam Sandler filmjével nem voltak elégedettek a szereplők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adam Sandler vígjátékai sosem a kifinomult humorukról voltak híresek, a 48 éves színész, úgy tűnik, örökre megmarad a vulgáris tréfák és altesti poénok szintjén.

A sztár jelenleg is egy hasonló filmet forgat, ám úgy tűnik, nem minden szereplő gyomra bírja ezt a fajta humort - bár talán már túlságosan is komolyan veszik önmagukat.

A The Ridiculous Six című film forgatását április 22-én, szerdán ugyanis nem kevesebb, mint tizenkét indián színész hagyta ott, mert megalázónak érezték a forgatókönyvben foglaltakat.

Az indiánoknak nem tetszett

Az Indian Country Today lap idézte Loren Anthony navaho indián származású színésznőt, aki szerint a film félreértelmezi az apacs kultúrát, a karakterek sablonosak, a ruházatuk inkább a komancs indiánokéra jellemző, a nekik választott indián nevek sértők, ráadásul még a tipin lévő tollak sem megfelelően voltak elhelyezve.

A Netflix számára készülő film, melyben Adam Sandleren kívül egyebek közt Taylor Lautner, Steve Buscemi, David Spade, Rob Schneider, Luke Wilson és Vanilla Ice is szerepelnek, A hét mesterlövész című 1960-as western-klasszikust figurázza ki - az eredeti cím  is erre utal, szabadfordításban: A röhejes hatos.

Bár Loren Anthony eredetileg el sem akarta vállalni a szerepet, végül az alkotók meggyőzték, kulturális tanácsadót is alkalmaznak a filmnél, hogy minél élethűbben ábrázolják az indiánokat, így biztosan nem lesznek nézeteltérések.

Ehhez képest a forgatáson a panaszaikkal nem sokat törődött a rendező, csak annyit mondott nekik, ha ilyen érzékenyek, akkor inkább menjenek haza.

- Semmi sem változott. Még mindig csak hollywoodi indiánok vagyunk - fűzte hozzá szomorúan.

A Netflix április 23-án, tegnap este a Vulture magazinnak reagált a forgatáson történtekre.

- Már a film címében is benne van, hogy röhejes, mivel tényleg az. A westernfilmeket és a bennük felbukkanó sztereotípiákat figurázza ki a benne szereplő különféle karakterekkel, akik nem csak azért vannak, hogy a tetteikkel nevettessenek, hanem azért is, hogy rajtuk nevessünk.

Sztárok, akik forgatás közben hunytak el

Vannak sztárok, akiket filmjük forgatási munkálatai idején ért a halál. Nézd meg, kik nélkül kellett befejezni a filmet, kattints a nagy képre a galériáért!

Ezt is szeretjük