Meztelen nővel enyeleg a meleg Adam Lambert
Adam Lambert, az American Idol felfedezettje meglepően erotikus fotózáson vett részt a Details magazin kedvéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Adam Lambert nevét kis hazánkban még nem sokan ismerik, borítékolható, hogy ez néhány hónapon belül meg fog változni: a 2009-es American Idol tehetségkutató második helyezettje énekli ugyanis a látványos trükköket felvonultató legújabb világvégefilm, a 2012 betétdalát.


Természetesen igyekeznek a dalnak - és magának az előadónak is - minél nagyobb felhajtást csapni a mozi sikere érdekében, ezért nem meglepő, ha a Details magazin éppen az aranytorkú 27 éves sármőrt kérte fel legújabb fotósorozatához.

A nőknek is bejön

Tény, az elkészült, meglehetősen szexi fekete-fehér képeken még a szokásosnál is jóképűbbnek tűnik a világító szemű szívtipró.

Az erotikus hangulatról pedig nem csak a beállítások, hanem az éles kontraszt is gondoskodik: míg a fotókon szereplő modell a maga meztelen valójában mutatta meg bájait, addig Lambert felöltözve pózolt a fotográfus lencséje előtt.

No, de ez még mind semmi! A dolog valódi pikantériáját nem más adja, mint az, hogy az énekes bevallása szerint saját neméhez vonzódik!

Bár ezt már az elején sejtették az Idol nézői, egy előkerült régi fotó robbantotta a bombát, melyen Lambert egy férfival csókolózik.

Végül idén júniusban a Rolling Stone magazinnak adott interjújában beszélt nyíltan szexuális orientációjáról. - Nem hiszem, hogy bárkit is meglep, ha azt mondom: igen, meleg vagyok. Immáron nyolc éve élek Los Angelesben homoszexuálisként, és bizony előfordult, hogy részegen összebújtam egy pasival valamelyik klub sarkában - vallotta.

Azt is elmesélte, büszkén vállalja melegségét, ugyanakkor szeretné, ha elsősorban énekesként emlegetnék. Zavarják a sztereotípiák, hiszen úgy véli, a homoszexuálisok is legalább olyan sokfélék, mint a heterók.Az Idol befejezése után egyébként gőzerővel dolgozni kezdett új albumán, ami a tervek szerint november 23-án kerül az amerikai boltokba For Your Entertainment címmel. A már említett 2012 című Roland Emmerich-film - John Cusackkel és Amanda Peettel a főszerepben - pedig november 12-étől tekinthető meg a magyar mozikban.
Ezt is szeretjük