74 éves az ABBA Fridája - Az együttes vörös hajú énekesnője így néz ki most

A gyönyörű, vörös hajú énekesnő, Anni-Frid Lyngstad, azaz Frida ma már szőkén hódít.

1979-unicef-koncert
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1970-es évek legendás popegyüttese, az ABBA bár 1982-ben feloszlott, mégsem telik el úgy egy nap, hogy az ember valahol ne hallana egy örökzöld slágert a svéd csapattól. A Mamma Mia, Dancing Queen, Waterloo vagy a Gimme! Gimme! Gimme! című dalokat a mai napig több generáció dúdolja, amik a házibulik és retró partik elengedhetelen részévé váltak.

Így néz ki 74 évesen

Az ABBA dögös, vörös hajú énekesnője, Anni-Frid Lyngstad énekes karrierje az 1960-as évek közepén kezdődött, de a nagy sikerek az első évtizedben elkerülték. 1971-ben a Min Egen Stad című dallal végre feljutott a toplisták élére, majd 1972-ben együttest alapítottak akkori szerelmével, Bennyvel, illetve a házaspár Agnetha Fältskoggal és Björn Ulvaeusszal. Megszületett az ABBA, és 1974-ben váltak világszerte ismertté, amikor Waterloo című dalukkal megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált.

A 74 esztendős Frida hivatalosan rég visszavonult, de a zene az élete része maradt. 2018-ban kiadta az ABBA Andante, Andante című slágerük egy újrafeldolgozott változatát, melyen a trombitás Arturo Sandovallal dolgozott.

Összeállításunkban megnézheted, mi minden történt vele az elmúlt évtizedek alatt, mennyit változott az énekesnő, és hogyan lett vörösből szőke hajú szépség.

Ezt is szeretjük