Ő volt A homok titkai szép főszereplője: az 58 éves Glória Píres ma már ősz tincsekkel hódít
Friss fotókon mutatjuk A homok titkai szereplőit.

a-homok-titkai-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A homok titkai a '90-es évek egyik népszerű brazil sorozata volt, eredetileg 1993-ban vetítették, hazánkban 1996 és 1997 között sugározta a Magyar Televízió. A szappanopera középpontjában egy ikerpár, Ruth és Raquel állt, akik teljes ellentétei voltak egymásnak, mindkettejüket Glória Píres alakította.

A homok titkai szereplői ma

Glória Píres 1963. augusztus 23-án látta meg a napvilágot Rio de Janeiróban, gyerekszínészként kezdte karrierjét, ötévesen kapta meg élete első szerepét. 1979-ben férjhez ment Fábio Jr. énekeshez, akit egy kislánnyal ajándékozott meg, Cléo 1982-ben született, érdekesség, hogy a lány az anyja nyomdokaiba lépett. 1983-ban sajnos tönkrement a házassága, évekkel később beleszeretett Orlando Morais zenészbe, akivel később össze is kötötte az életét.

A férfinak három gyereket szült, Antonia 1992-ben, Ana 2000-ben, Bento 2004-ben született. A homok titkai sugárzásakor harmincéves volt, idén augusztusban ünnepli majd az 59. szülinapját. A magyar nézőknek ismerős lehet A pampák királyából is, amelyben Rafaelát játszotta. Hazájában nagyon elismert sztár, manapság is rengeteget dolgozik. Jelenleg a Desapega! című filmet forgatja.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban A homok titkai szereplői.

Ezt is szeretjük