18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A sztárvilág szexlegendái
5 férfi, 16 ezer nő!
A sztárok sosem haboztak kihasználni hírnevüket, ha lehetőségük adódik rá: a legnagyobb nőfalók ezrekben mérik hódításaikat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy mi kell a hódításhoz? A jelek alapján semmi más, mint a hírnév: listánk szereplői között nemcsak Hollywood szívtiprói szerepelnek, de hódításaik nekik is Casanováéhoz méltók: az öt legnagyobb nőfaló átlagban 3 ezer kalandot élt át!

5. Lemmy Kilmister (Motörhead)

A lista többi szereplője még legalább jóképűnek mondható, de ilyen sértést senki nem merne a Motörhead reszelt hangú és vedelő, bibircsókos arcú frontemberéhez vágni.

Lemmy minden szempontból kihasználta a rocksztárságot: többet ivott, drogozott és nőzött, mint amennyit bárki túlélhetőnek tartana, és ehhez képest még mindig bírja a tempót. A Motörhead fennállásának 30 éve alatt mintegy 1200 nő végezte az ágyában – és a zenekar még mindig veszélyesen aktív!

4. Jack Nicholson

Lehet, hogy a némileg pszichopata mosolyú színészzseni már a 70. életévében jár, de a nők még mindig ugyanúgy futnak utána. Nicholson már egész korán hírnevet szerzett magának hódításaival – akit még Hollywoodon belül is hatalmas nőfalónak tartanak, az igen komoly csáberővel rendelkezhet!

- Azt mondtam: a saját életem akarom élni, vétkezek, elfogadom a bűntudatot, megfizetem az árát – de közben remekül szórakozok! Rengeteg nővel voltam, azokkal, akikbe szerelmes voltam, még mindig jóban vagyok. De túl jól ismertek ahhoz, hogy hozzám kössék az életük. Olyan férfi vagyok, aki csak nyűgöt jelent. Igazság szerint több a közös szerintem egy férfiban meg egy kan kutyában, mint a férfiakban és a nőkben! – nyilatkozta a karrierje során mintegy 2000 nőt meghódító sztár.

3. Julio Iglesias

Fia, Enrique sem arról híres, hogy megvetné a női társaságot, de minden idők leghíresebb latin énekese több évtizedes, és valószínűleg behozhatatlan előnnyel rendelkezik a csajozásban. A karrierjét labdarúgóként kezdő Iglesias után bomlottak a nők, és ő nem utasította el sose a közeledésüket:

- Hogy 3000 nőm lett volna, ahogy az újságok állítják? Nem hinném. Ez szerintem csak 1976-ig lehetett, a többiek még nincsenek beleszámolva! – vigyorgott az énekes, mikor megkérdezték kalandjairól.

2. Gene Simmons (Kiss)

Lemmynél egy fokkal jóképűbb – bár ez önmagában még nem nagy dolog – a Kiss nyelvöltögető basszusgitárosa, aki a rocksztárok közül több nőt szedett össze, mint bármelyik kollégája. Igazság szerint általában egy egész együttesnek nem sikerül annyit csajoznia, mint neki egyedül. Bevallása szerint két dolog vonzotta a zenéhez: a pénz és a nők, és mindkettőből rengeteget akart. Célját elérte: a Kiss mintegy 90 millió albumot adott el, és partnerekben sem volt hiány – saját bevallása szerint körülbelül 4600 nőt fektetett le!

- Hímringyó voltam napi 24 órában, csak a szexre gondoltam. Mindenkit akartam, és mindenkit meg is kaptam. Senki nem volt biztonságban – mondta az 58 éves sztár, aki hosszabb ideje él boldog párkapcsolatban a playmate Shannon Tweeddel.

1. Charlie Sheen

Próbálkozhatnak bárhogy a többiek, Charlie Sheent igen nehéz lehet behozni. Sheen karrierje során mind a kokaint, mind a nőket egyforma előszeretettel szippantotta fel, a kilencvenes években például egy elit hollywoodi bordélyházból is sorra rendelte a lányokat. Persze nem csak fizet a szerelemért – nők ezrei bújtak saját elhatározásukból az ágyába, többek között a pornósztár Ginger Lynn-nel is viharos kapcsolatot folytatott.

A filmcsillag mostanság már 5000 nő fölött jár, mint ahogy a következő anekdota is bizonyítja. Sheen egyszer a szex hevében a következőt lihegte oda tavaly elvált nejének, Denise Richardsnak:

- Eszméletlen jó nő vagy, bébi, benne a legjobb ezerben, akit valaha is megkeféltem!
Richards halálosan megsértődött a történet szerint. Pedig benne volt a legjobb húsz százalékban!

Ezt is szeretjük