A világ 5 legszexibb nője
Nincs náluk dögösebb – képgalériával!
Modellek, színésznők. Barnák, szőkék, feketék és kívánatosak. Íme a földkerekség 5 legjobb nője!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egyik amerikai magazin minden évben megkéri olvasóit: szavazzanak a 99 legkívánatosabb női sztárra. 99 hölgyet tán kissé túlzás lenne bemutatni, de íme a Top 5!

5. Jessica Alba

A hibátlan bőrű és testű színésznő fanatikusan vallásos családba született, amelynek ráadásul szinte minden tagja túlsúlyos! Az utóbbi éppenséggel rá nem igaz: sokáig küszködött anorexiával, de kilépve a tinikorból káprázatos szépség lett belőle.

2006-ban az InStyle, 2007-ben az FHM választotta a világ legszexisebb nőjének, a 2008-as listán pedig megtartotta helyét az öt legszebb között. Férfirajongói nagy bánatára a vallásos neveltetést kapott Alba már többször is kijelentette: nem hajlandó sehol aktfotózást vállalni. Jelenleg első gyermekét várja barátjától, Cash Warrentől.

4. Eva Mendes

A kubai családból származó Eva Mendes kolléganőjéhez hasonlóan szigorú katolikus neveltetést kapott, sőt, eredetileg apácának készült! A filmrajongók szerencséjére végül nem egy zárdában találta meg a számítását: egy kis plusz zsebpénzért statisztálni kezdett, majd videóklipekben szerepelt, és végül felfedezték a hollywoodi producerek.

A magát meztelenül már több magazinban és kampányban megmutató gyönyörű színésznő bevallottan rendkívül büszke a testére. És hogy mi a kedvenc testrésze?
- Szerintem gyönyörű a csípőm, mondhatni anyaságra termett. Kisebb koromban azt hittem, túl széles, és mindenáron karcsúbb akartam lenni. Most már semmi pénzért nem cserélném karcsúbbra, szerintem így tökéletes!

3. Kate Beckinsale

Ki mondta, hogy az angol nők csúnyák? Kate Beckinsale a szigetország valódi rózsája, bár egy kis keleti vér is van benne: apai ágon burmai felmenői vannak, és bevallása szerint nagyon egzotikus külsejű kisgyereknek számított.

Novelláival és költeményeivel sorra nyerte a díjakat, francia-orosz szakos hallgató volt Oxfordban, majd lázadó korszaka után szülei példáját követve színészi pályára lépett. A végtelenül elegáns Beckinsale-t megválasztották Anglia legszebb asszonyának, világszerte pedig az Aviátor Ava Gardnerének eljátszása tette szexszimbólummá – és röpítette a lista harmadik helyéig!

2. Alessandra Ambrosio

Gisele Bündchen, Adriana Lima, és most Alessandra Ambrosio: Brazília szinte ontja magából a tökéletes szépségű szupermodelleket. Az olasz és lengyel szülőktől, de már egy brazil kisvárosban született Alessandrát kollégái is elismerik: Tyra Banks például ők tartja a jövő legnagyobb szupermodelljének.

A káprázatosan hosszú lábakkal megáldott modell bevallása szerint órákat gyötri magát, hogy formában tartsa testét, méghozzá egy barátjának a különleges edzéstervével:
- Leonardo edzéstervét követem: ő fejlesztette ki a brazil fenékformáló tréninget, szamba, capoeira és aerobic keverékéből – osztotta meg titkát.

A mindennapos kínok mindenesetre meggyőző eredményt hoztak: a lehengerlő szépségű sztár lett a lista 2. helyezettje!

1. Katherine Heigl

Egy, csak egy leány van, aki még a tökéletes szépségűnek bátran nevezhető Ambrosiót is megelőzi; méghozzá nem más, mint a német-ír családból származó Katherine Heigl! Ő az öt szépségből a harmadik, aki szigorú nevelést kapott: szülei hithű mormonok.

A bájos kislány családi fotóit nagynénje mutatta meg egy modellügynökség képviselőjének, aki nem tudott hova lenni örömében: a kis Katie azonnal szerződést kapott. Rengeteg reklámban szerepelt, majd párhuzamosan folytatta modell- és színészi karrierjét. Az angyalarcú színésznő büszke ugyan fantasztikus testére, de meglepő módon eléggé szégyellős: mikor a Grace Klinika egyik epizódjában fehérneműre kellett volna vetkőznie, csak úgy volt hajlandó ezt megtenni, hogy ha a rendező is vele vetkőzik!

Persze egy ilyen szépségért a szigorú direktor is mindent megtesz: rövidesen alsógatyában nézhette a világ legkívánatosabb nőjének vetkőzőszámát!

OLVASD EL EZT IS!

  • megan fox
  • nicole scherzinger

A világ legtüzesebb bombázói

  • barack obama
  • michelle obama

A világ 3 legszexibb First Ladyje

Ezt is szeretjük