Íme, a világ legszexisebb női

Csinosak, szexisek és gyönyörűek, nem véletlen, hogy döglenek értük a pasik. A listavezető hollywoodi bombázók a férfimagazinok szerint.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

FHM No.1: Megan Fox

A 22 éves színésznő joggal lehet elégedett pályafutásával, 2001-ben kezdett színészkedni, tavaly pedig már mindenki kívülről fújta a nevét, aki látta az óriásrobotok gigantikus összecsapását, mert hát hogyan is lehetne elfelejteni azt a mágikus pillanatot, amikor Megan Fox a forró motorháztető fölé hajol? A póz, a pillantás, a testtartás, az egész jelenet fülledt erotikája miatt egyértelmű, hogy miért égett bele ez a visszafojtottan erotikus kép kitörölhetetlenül a férfinézők emlékeibe, hiszen Megan Fox puszta megjelenésével az év egyik legtüzesebb filmes momentumával ajándékozta meg a lelkes moziba járókat, Megant pedig kizárólag a szélesvásznon szabad megcsodálni.

A fiatal szépség néhány év alatt küzdötte fel magát az FHM magazin listájának csúcsára, először ugyanis 2005-ben, majd legközelebb 2007-ben szerepelt a neves lapban, de ugyanebben az évben még a GQ és a Maxim hasábjain is vadította a férfinépet.

Idén áprilisban pedig a világ legszexisebb nőjének választotta meg a magazin mintegy 14 millió szavazatot leadott olvasója, a trónfosztó Fox ezzel olyan bombázókat ütött ki a nyeregből, mint a második helyen végzett Jessica Biel és a harmadik helyezett Jessica Alba – aki mellesleg 2007-ben szerepelt a lista élén.

Az FHM magazin 2008-as 100-as listáján a további helyezettek között találhatjuk Elisha Cuthbertet, Scarlett Johanssont és Angelina Jolie-t, a lista végén pedig – bármily meglepő is – Britney kullog szomorúan. Megan Fox amúgy 2006-ban a 68., 2007-ben pedig a 65. helyen végzett, szép teljesítmény tehát idei győzelme, de vajon ki lesz majd jövőre a trónkövetelő?

Maxim No.1: Marisa Miller

A 29 éves amerikai szupermodell győzelme talán sokakat meglep, hiszen a szőke bombázó neve még nem igazán forog közkézen, habár az utóbbi időben egyre több helyen olvashatunk róla és gyönyörű testéről, melyet megcsodálva kijelenthetjük, hogy győzelme jogos volt.

Marisa Bertetta néven látta meg a napvilágot, és 16 éves korában fedezte fel két olasz modellügynök, amint a kamaszlány egy San Fransisco-i kávézóban sétálgatott. Néhány hónappal később már egy Olaszországba tartó repülőgépen ült anyjával, aki csak annyit mondott neki, hogy az iskolapadba bármikor visszaülhet, de modell nem biztos, hogy máskor is lehet belőle.

A szőke hölgy győzelmével azonban tényleg meglepte a lap olvasóit, hiszen arra korábban még sosem volt példa, hogy valaki úgy végezzen az első helyen, hogy egyben először szerepel a 100-as listán. Marisa tehát történelmet írt, nem beszélve arról, hogy olyan dögös színésznőket utasított maga mögé, mint Scarlett Johansson, Jessica Biel vagy Eva Longoria-Parker. A tavalyi győztes Lindsay Lohan volt, aki idén a kilencedik helyre sodródott vissza, kettejük között pedig Elisha Cuthbert, Eva Mendes, Christina Aguilera és Sarah Michel Gellar csábítja az olvasókat.

Esquire No.1: Charlize Theron

A 32 éves színésznő sok pályatársához hasonlóan alul kezdte a szakmát, első szerepe A kukorica gyermekei 3-ban volt 1995-ben, akkor még ráadásul fel sem tüntették a nevét a stáblistán. Vajon ki gondolta akkor, hogy kevesebb, mint tíz év múlva a szőke színésznő a sokak által áhított Oscar-szobrocskát szorongatja majd kezében, ráadásul micsoda színészi alakításért! A rém című moziban Theron tényleg egy rémet alakít, és rémesen jól, a szerep kedvéért pedig rémségesen elcsúfították, a gyönyörű nőből így lett egy bűnronda leszbikus sorozatgyilkos asszony, Aileen Wournos, akinek igaz történetét dolgozza fel a dráma.

Charlize Theron színészi tehetségéhez kétség sem fér, hiszen egyszerre láthatjuk őt igényes művészfilmekben és szórakoztató mozikban is, miközben sosem vált belőle tipikus hollywoodi szupersztár. Talán azért, mert nem él botrányos életet, magánéletét nem teregeti ki, és távol tartja magát a drogoktól és az alkoholtól. Idén januárban azonban Theron beégett, ugyanis az Isztambuli Nemzetközi Filmfesztiválon külön megdicsérte azt a szőnyeget, amit a „budapesti bazárban” vett. Ezt természetesen nem hagyhatta szó nélkül fővárosunk, a főpolgármester-helyettes pedig azonnal meghívta Theron kisasszonyt egy hosszú hétvégére Budapestre. Charlize Theron látogatására egyelőre azonban még várnunk kell, pedig az Esquire magazin 2007 legszexisebb élő nőjének választotta meg a színésznőt, aki 2006-ban még csak a Maxim-lista 25. helyét szerezte meg.

Playboy No.1: Scarlett Johansson

A 23 éves dús keblű színésznő 2003-ban robbant be a filmvilágba az Elveszett jelentés című keserédes drámával, Bill Murray oldalán, azóta pedig szinte kivétel nélkül igényes és színvonalas alkotásokban láthattuk. Scarlett szexepiljét ismerve pedig az sem meglepő, hogy Woody Allen első számú öregkori múzsája lett, akivel idén forgatta le harmadik közös filmjét, a Vicky Cristina Barcelonát. Oscar-jelölést még nem kapott, de tehetségét ismerve már feltehetően arra sem kell sokat várnunk, hogy kezébe vehesse a fényes aranyszobrot.

Johansson 2006-ban egy meztelen fotósorozattal hívta fel női bájaira a világ figyelmét, a Vanity Fairben ugyanis ruhátlanul pózolt Keira Knightley és Tom Ford oldalán, utóbbi divattervező úriembernek természetesen nem kellett öltözékétől megválnia.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Scarlett Johanssonnak azonban azóta sem kell szégyenkeznie, hiszen a vezető férfilapok előszeretettel választják meg dobogós helyre, 2006-ban az amerikai FHM első helyén, míg az angol változat harmadik helyén végzett. 2006-ban az Esquire dobogósa is volt, utódjáról pedig fentebb már beszámoltunk, 2007-ben pedig a Maxim-lista harmadik helyén végzet. 2007 februárjában a Playboy-győzelmével pedig a koronát is feltehette eddigi szerepléseire.

OLVASD EL EZT IS!

  • barack obama
  • michelle obama

A világ 3 legszexibb First Ladyje

Ezt is szeretjük