Rémisztő! Felismerhetetlenné koplalta magát 50 Cent
50 Cent egy rákos sportolót alakít majd, a szerep kedvéért pedig úgy lefogyott, hogy alig lehet ráismerni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő képek láttak napvilágot 50 Centről, aki az elmúlt hónapok során szó szerint csontvázzá koplalta magát, nem csoda, hogy alig lehet ráismerni. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a 34 éves amerikai rapper nem beteg, hanem egy szerep kedvéért fogyott le.

A Grammy-díjas énekes hasonló átalakuláson ment keresztül, mint néhány évvel ezelőtt Christian Bale, aki A gépész című thriller kedvéért koplalta magát félelmetesen soványra. 50 Cent módszere nem lehetett egyszerű: kilenc héten keresztül szinte csak folyadékon élt, és napi három órát edzett keményen.

Közel 25 kilótól szabadult meg

A kemény böjt és önsanyargatás végeredménye pedig nem maradt el, az egykor masszív fizikummal rendelkező sztár arca ugyanis ijesztően beesett, a mérleg szerint pedig közel negyed mázsától szabadult meg! Mindezt azért, hogy hitelesen játszhassa el egy drámában azt a sportolót, aki egyszer csak szembesül a ténnyel: rákos.

A Things Fall Apart című film rendezője Mario Van Peebles, 50 Cent orvosát - aki mindent elkövet páciense gyógyulása érdekében - pedig Ray Liotta alakítja majd.

A rapper kétségkívül tanúbizonyságát tette akaraterejének, de nem aggódik, mivel elmondása szerint hamarosan visszanyeri majd régi alakját.

Bevallotta: éhezett

- Szó szerint éheztem, de most már újra eszem, és seperc alatt a régi leszek! - nyugtatta meg rajongóit az énekes.

50 Cent a nyolcvanas években drogdílerként kezdte pályafutását, 2002-ben pedig Eminem figyelt fel rá, majd szerződést ajánlott neki.

Az azóta eltelt évek alatt 50 Centből a világ egyik legsikeresebb és legjobban kereső rapperje lett.

Ezt is szeretjük