4 sztár, aki hullarészegen szerepelt a tévében

Kínos videókkal!

Íme, négy híresség, akit rendesen fejbe vágott a sok alkohol, és így került élőben a tévék képernyőjére.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizony a leghíresebb sztárokat is pillanatok alatt fejbe vágja a túl sok pia, ez pedig különösen akkor kínos, ha azelőtt rúgnak be, hogy a kamerák elé kell ülniük.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Íme, az elmúlt évek legcikibb videói, melyeket alaposan betintázott szupersztárok tettek emlékezetessé. Ők ugyanis elkövették azt a hibát, hogy italtól mámorosan adtak egy-egy interjút, vagy jelentek meg valamelyik díjátadó ceremónián.

James Brown

A soul keresztapjának pályafutását egész élete során beárnyékolták különféle botrányai. A legendás énekes lépten-nyomon összeütközésbe került a törvénnyel, legyen szó akár tinédzserkori tolvajlásról, illegális fegyverviselésről, kábítószer-birtoklásról, családon belüli erőszakról vagy éppen szexuális zaklatásról. 

A karizmatikus szupersztár a nyolcvanas évek végén állítólag durván bántalmazta akkori feleségét, Adrienne-t, sőt, még egy fegyverrel is rálőtt a gépkocsira, melyben párja ült.

Adrienne Lois Rodriguez később visszavonta a férje ellen felhozott vádakat, de Brownt azért meghívta az egyik csatorna 1988-ban, hogy tisztázza magát az ügy kapcsán. A Grammy-díjas slágergyáros azonban meglehetősen kábultan ült a kamerák elé, szokatlan produkciója kapcsán pedig nyilatkozatot kár is említeni. A feltűnően részeg Brown ugyanis csak izzadva mormogott az orra alá, a kérdésekre nem válaszolt, ehelyett össze-vissza énekelt bizonyos passzusokat a legnagyobb slágereiből, vagy éppen a stúdióban ülő munkatársakkal viccelődött.

Anna Nicole Smith

A kilencvenes évek egyik legsikeresebb és legellentmondásosabb nyuszilánya rövid élete során egyaránt megjárta a csúcsokat, de a poklot is. Az 1993-ban az év playmate-jének választott modellt sokan támadták második házassága miatt.

Melyet a nála 63 évvel idősebb olajmágnással, J. Howard Marshallal kötött, habár ő mindvégig tagadta, hogy csak a pénz miatt ment volna hozzá az üzletemberhez.

Smith az ezredfordulót követően egyre mélyebbre süllyedt a gyógyszer-, kábítószer- és alkoholfüggőségben, ez pedig meglátszott rajta akkor is, amikor megjelent a 2004-es American Music Awards díjátadó gálán. A korábban meglehetősen elhízott modell büszkén mutatta meg vékony testét a színpadon, ám felkonferálása igencsak ijesztőre sikeredett. Anna Nicole ugyanis alig állt a lábán, úgy el volt szállva - imbolygó testtartása és bódult hanghordozása egyértelműen arról tanúskodott, hogy alaposan szétcsapta magát a színfalak mögött.

Ben Affleck

A 37 éves amerikai színészről köztudott, hogy évekkel ezelőtt rendesen meggyűlt a baja az alkohollal, ezért 2001-ben aztán önként ment elvonóra. Sajtósa szerint Affleck ugyanis rájött arra, hogy pia nélkül egy teljesebb élet vár rá, a pókerrajongó színész azonban alkalomadtán a rehabilitáció után is rendesen a pohár fenekére nézett. Ezt támasztja alá ez a 2004-ben készült, egyszerre kínos és vicces videó is, melyben a jóképű sztárnak legújabb, Apja lánya című filmjét kellett volna reklámoznia.

Ben Affleck azonban vasárnap reggel olyan részegen érkezett a quebeci tévécsatorna stúdiójába, hogy már képtelen volt bármi értelmeset mondani a moziról. Ehelyett alkoholtól kábultan az ölébe ültette a szemmel láthatóan zavarban lévő Anne-Marie Losique riportert, és szemrebbenés nélkül elkezdte ölelgetni és simogatni. A Good Will Hunting sztárja minden bizonnyal nem a csinos hölgy parfümjének illatától részegedett le ennyire, melyre többször is utalt a flört során, abba pedig bele sem érdemes gondolni, hogy vajon mit szóltak a producerek ittas produkciója láttán.

Mariah Carey

2010. január 5-én a 39 éves amerikai énekesnő is tiszteletét tette a Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol az év felfedezettjének járó díjat vehette át a Precious című drámában látható alakításáért. A világhírű énekesnőnek azonban sikerült úgy bepezsgőznie, mielőtt a színpadra szólították, hogy végül feltűnően részegen vette át az elismerést. Ezek után nincs is mit csodálkozni azon, hogy Mariah Carey köszönőbeszéde kifejezetten zavarosra sikerült, ez azonban őt egyáltalán nem zavarta.

Miután a film rendezője, Lee Daniels átadta a popdívának a szobrot, Carey-n úrrá lett az alkoholtól fűtött szeretetáradat, és a rendező nyakába ugrott. A mámoros kacajok után belevágott szövegébe, és meg sem próbálta tagadni, hogy túlságosan elkényelmesedett a sok alkoholtól.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A produkció végén férje, Nick Cannon kísérte le imbolygó feleségét, aki legközelebb biztosan nem hagyja majd, hogy túl sokat igyon, ha szerepelnie kell.

Ezt is szeretjük