Íme, a 3 legbájosabb várandós sztármami
Claudia Schiffer, Padma Lakshmi és Andrea Roth is a babáját várja, gömbölyödő hasukat pedig már meg is mutatták a világnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akadnak olyan sztárok, mint például George Clooney, akik még a házasság gondolatától is irtóznak, de azért az vitathatatlan, hogy kevés nagyobb öröm létezik a gyermekvállalásnál.

A 2010-es év ebből a szempontból több sztárhölgy számára is igazán emlékezetes lesz, hiszen ők a babák mellett döntöttek, akiket az elkövetkező hónapok során hoznak világra.

Január 15-én számolt be arról a People, hogy Claudia Schiffer harmadik gyermekével terhes. A 39 éves német szupermodell és férje, Matthew Vaughn rendező májusra várják a kis csöppség érkezését, és azt nyilatkozták, nagyon megörültek a jó hírnek, miszerint újabb babával bővül a családjuk.

Kisebbfajta csoda

Vaughn és Schiffer 2002-ben házasodtak össze, két közös gyermekük közül Caspar Matthew 2003. január 30-án, Clementine de Vere Drummond pedig 2004. november 11-én látta meg a napvilágot.

A Szakácsok gyöngye műsorvezetőjének, Padma Lakshminak a terhességét az orvosok kisebbfajta csodának tartják.

A 39 éves egzotikus szépségű hölgy ugyanis éveken keresztül endometriózissal küszködött, amely terméketlenséget okozhat.

Titkolja az apa kilétét

A világhírű író, Salman Rushdie egykori feleségének gyermeke tavasszal születik majd meg, a modell azonban egyelőre nem árulta a baba édesapjának kilétét.

A Ments meg! című sorozat bájos sztárja, Andrea Roth és vőlegénye, Todd Biermann producer fél éve döntöttek úgy, hogy közös gyermeket szeretnének, a 42 éves szőke sorozatsztár terhességéről pedig január elején számoltak be a lapok. Babájuk érkezése április közepén várható, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lesz a sorozatbeli karakterével.
Ezt is szeretjük