3 buja pornóbaba, aki a diplomájából is élhetne
Ki mondta, hogy csak azok akarnak a testükből megélni, akiknek a fejében nem tornyosul az ész? 3 ellenpéldánk is van.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg közhelyes elképzelés él az emberek fejében arról, miért is választja valaki, jelen esetben egy nő a pornófilmezést. Bizonyára akadnak olyanok, akiket szexualitásuk legteljesebb kiélése vonzhat eme különös pályában - más kérdés persze, hogy a gépies szexben mennyi öröm is rejlik valójában.

Tera Patrick az FHM magazinban is megmutatta bájait

Aztán vannak a műfajt egyfajta kirándulóhelynek tekintők, ők igazából ugródeszkának próbálják használni a felnőtt filmek révén megszerzett ismertséget.

Ám valószínűleg a legtöbben anyagi megfontolásból kötnek ki a szexiparban, mivel - vélhetően többnyire jogosan - úgy gondolják, más, tisztességes munka több erőfeszítéssel, mindazonáltal lényegesen kevesebb fizetéssel jár.

Tera Patrick – biológia szakos főiskolai diploma

Valószínűleg nem véletlenül kötött ki a biológia szakon a tüzes Linda Ann Hopkins Shapiro, aki Tera Patrick művésznéven futott be szédületes karriert az amerikai pornófilmgyártásban. Az 1976-ban született csinos leányzó ugyanis már tinikora óta abból élt, amitől a biológiai tanulmányok olyan izgalmasak - a testéből. 13 évesen már modellkedett, aztán a kilencvenes évek végén nyitott az erotikus filmek felé. 2000-ben le is forgatta első pornóját Aroused címmel, amit azóta több mint hetven hasonló alkotás követett.

Az egzotikus szépséget a férfimagazinok is felfedezték, szerepelt az FHM-ben, a Playboy-ban és a Penthouse lapjain is. Népszerűségét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a vele készült DVD-t, az InTERActive-ot 2007 márciusában addig nem látott gyorsasággal, rekordidő alatt felvásárolták a lelkes rajongók.


Az eltelt időben a 32 éves sztár szerint sokat változott az ipar: míg eleinte a férfiak uralták a terepet, addig mára a szebbik nem képviselőin múlik egy-egy film sikere. Ennek ellenére a számos pornós díjjal kitüntetett bombázónak nem szállt fejébe a siker, keresett pénzét okos módon befekteti. Vagyonából szintén pornós férjével, Evan Seinfelddel együtt tehetségkutató ügynökséget vezet, Teravision néven saját produkciós irodája van, emellett 2003 óta a Genesis nevű férfimagazin kiadója is egyben.

Juli Ashton – spanyol-történelem szakos egyetemi diploma

Az 1968-as, Julie Ellen Gautier néven világra jött bájos amerikai hölgy diákkora eleinte ugyanúgy alakult, mint bárkié, aki tanárnak készül: érettségi után jelentkezett a Colorado State University spanyol-történelem szakára. Diplomájával a kezében Ashton még el is helyezkedett egy általános iskolában, ám egy év után rá kellett jönnie, a kopott tantermek világa nem az, amire vágyott. Így aztán 1994-ben a napfényes Floridába költözött, majd nyelvtudását áthelyezvén a gyakorlatba, leforgatta első pornóját. A New Wave Hookers 4-ben nyújtott anális és orális produkciója olyannyira meggyőzőre sikeredett, hogy a rákövetkező évben rögtön neki ítélték az XRCO pornókritikusok díját.


A szomszédlányos külsejű, bevallottan biszex sztár azóta gyakran szerepelt a Playboy Tv éjszakai betelefonálós műsorában, több magazin oldaláról mosolygott már az olvasókra, ezenfelül ő a tulajdonosa és szerkesztője a saját nevével fémjelzett felnőtt portálnak is. Ami a magánéletét illeti, a 137-es IQ-val rendelkező szőkeség 2005-ben ment hozzá szerelméhez, akinek a rákövetkező évben egy kislányt szült.

Laurie Wallace – német-politológia szakos főiskolai diploma

Bár az 1973-as baltimore-i hölgy gyermekkorában imádott táncolni, valószínűleg nem sejtették a szülei, hogy egyszer a vízszintes mozgásából fog megélni piciny lánykájuk. Főleg, mivel balettozni járt, és miután Skóciába költöztek, megtanulta még az ottaniak táncát is, ráadásul úgy, hogy több díjat is elhappolt előlük a versenyeken. Középiskolába viszont már a németországi Augsburgba járt, ahol a szurkolócsapat lelkes tagjaként ugrándozott. Majd szülőföldjén iratkozott be a Maryland-i Loyola College főiskolára, ahol végül summa cum laude végezte el a német és a politológia szakot.
Ám, mint később kiderült, igazából mindig is modellkedésről és színészi pályáról álmodozott, ezért először Miamiban pózolgatott, aztán New Yorkban ismerkedett a színészet rejtelmeivel.


Ennek köszönhetően különféle reklámfilmekben bukkant fel, és több mint háromszáz romantikus regény címlapjáról mosolygott az olvasókra. Végül a modellkedés és a színészet egyedülálló kombinációját Los Angeles-ben és a pornófilmekben találta meg.

Első hardcore mozija a 2002-es Lost Angels: Nikita Denise című Michael Ninn film volt, amit azóta több tucat felnőttvideó követett, ezenfelül művészete megcsodálható saját weboldalán is.

Ezt is szeretjük