50 évesnek néznek ki a szétplasztikázott Olsen ikrek - Képeken június legnagyobb sztárhírei

Képeken 2017 júniusának legnagyobb sztárhírei.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Júniusban is számos izgalmas dolog történt a világsztárokkal. Az Olsen lányok például mindenkit sokkoltak, amikor megjelentek egy gálán: a rajongók ledöbbentek azon, hogy az ikrek mennyire túlzásba estek a plasztikai műtétekkel - Mary-Kate lassan már kétszer annyi idősnek néz ki, mint amennyi valójában. 

Ezek történtek júniusban

A lányok alig lettek nagykorúak, amikor először sebészkés alá feküdtek, és azóta nincs megállás: harmincévesen már a botoxkezeléseket is rendszeresítették, amire semmi szükségük nem lenne. A két lányt a CFDA-gálán kapták le, azonban csoda, hogy egyáltalán rájuk ismertek a fotósok, annyira megváltoztak. Nézd meg a fotójukat és még néhány izgalmas sztárhírt júniusból!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük