89 éves korában a rák vitte el a színészlegendát - Képeken május hónap legnagyobb sztárhírei

Képeken 2017 májusának legnagyobb sztárhírei.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május hónapja is tartogatott meglepetéseket a sztárhírek szerelmeseinek - sajnos azonban nemcsak pozitív hírekkel szolgálhattunk: 2017. május 23-án búcsút kellett vennünk az egyik legnagyobb színésztől, Roger Moore-tól.

Ezek történtek májusban

Sir Roger Moore 89 éves korában hunyta le szemeit - a családja közleménye szerint egy gyors lefolyású rákkal küzdött, ami alig néhány hónap alatt végzett vele. A színészt családja körében érte a halál: három gyermeke és felesége is mellette álltak az utolsó pillanatokban. Az egész világ gyászolta az örök James Bondot, azonban szerencsére pozitívabb dolgok is történtek még májusban - nézd meg a hónap legnagyobb sztárhíreit!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük