Íme, 2008 legszexisebb pasija a People szerint: Hugh Jackman
Hugh Jackman nemcsak a vásznon, de a színpadon is megállja a helyét, miközben példamutató apa és férj.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A People magazin néhány nappal ezelőtt megválasztotta a 2008-as év legszexisebb pasiját: Hugh Jackman a tavalyi győztestől, Matt Damontól vehetett át a stafétabotot!

Azt, hogy kiket ütött ki a nyeregből ide kattintva megtudhatod egy exkluzív videóból! Nézz meg 100 szexi pasit egy perc alatt!

A döntés teljesen érthető, hiszen a 40 éves ausztrál színész minden szempontból álompasi: kidolgozott testén túl intelligens és művelt, nem beszélve arról, hogy mintaférj és apuka is egy személyben.

Nicole Kidman csak úgy kommentálta kollégája lehengerlő sármját, hogyha Jackman belép a szobába, a nők álla azonnal leesik a csodálattól. Kidman elfogultságának igazat adhatunk, hiszen feltehetően nincsen olyan hölgy a Földön, aki ellen tudna állni Jackman csábításának.

James Bond is lehetett volna belőle

A sushi-fanatikus sztár a kilencvenes évek közepén kezdett színészkedni, de ugyanebben az évtizedben már az ausztrál és brit színpadokon is ismertté vált. Igazi szupersztár azonban az olyan szerepeinek köszönhetően vált belőle, mint az X-Men-trilógia, a Kardhal vagy a Van Helsing.

Az ezredforduló óta olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Darren Aronofsky és Woody Allen, tehát nemcsak tömegfilmekben, de a szűkebb közönségnek szóló igényes művészfilmekben is ügyesen megállta a helyét.

Hugh Jackman – aki szintén esélyes volt James Bond szerepére - a közelmúltban fejezte az Ausztrália című filmeposz forgatását, legutóbb a mozikban pedig a Szex telefonhívásra című izgalmas thrillerben láthattuk.

A Sydney-ben élő színész távol tartja magát a botrányoktól, éppen ezért nem túl gyakori szereplője a bulvárlapoknak. Tizenkét éve hűséges férje Deborra-Lee Furness nevű feleségének, akivel két gyermeket fogadtak örökbe.

Ezt is szeretjük