2008 leghájasabbá hízó sztárjai
Leleplező fotókkal!
A sztárok élete sem könnyű, ha a kilókról van szó. Íme, az idei év legterebélyesebb hátsói és sörhasai!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilókkal éppen annyira meg kell küzdeniük a hírességeknek is, mint az átlagembernek. Gyakran hallani szigorúan diétázó, mesés alkatú sztárokról, de bizony akadnak olyanok is, akik nem tudnak ellenállni egy finom fagyi vagy egy szívmelengető forró csoki csábításának, majd pedig alig győzik takargatni csinos hurkáikat.

Egyre hatalmasabb a falánk hölgy

A Nicsak, ki beszél? mókás anyukája már nem először hízott bálna méretűre.


Kirstie Alley egyszer már ledobott jó néhány kilót, amit a kamerák kereszttüzében fehérneműre vetkőzve a rajongóknak is bebizonyított, most azonban újra úgy néz ki, hogy terebélyes testét még egy divatos kabáttal sem tudja karcsúsítani.
 
A hölgyet rendszerint sikerül a paparazzóknak fagyizás vagy sütimajszolás közben lencsevégre kapni, ami azt bizonyítja, egyelőre nem dolgozik azon a sztár, hogy újra darázsderékkal pózoljon.
 
Pedig így nehéz lesz saját fogyókúrás márkáját is népszerűsítenie, mert így egyetlen nő sem szeretne kinézni, ahogy ő.

Ezúttal nem trükk a pocak

Az egykori táncos lábú sármos filmsztár mára leginkább egy kétajtós szekrényhez kezd hasonlítani. Nem újdonság, hogy John Travolta ifjonti karcsúsága immár a múlté, de az egyre vaskosabb nyakú híresség ekkora pocakkal utoljára akkor rendelkezett, amikor Nicky Blonsky termetes mamáját alakította a Hajlakkban.

Ha már a nőknél tartunk, ami akkor viccnek tűnt, az egyre terebélyesebb színész kapcsán már egyre kevésbé mulatságos.


Míg tehát a Hajlakk kedvéért szexuális irányultságra való utalás nélkül bújt női gúnyába, az utóbbi idők bizonysága szerint Travolta nem csak a filmvásznon, de a való életben is előszeretettel csókol szájon férfiakat. Bár, ha belegondolunk, azért azok a csípőmozdulatok mindig is árulkodóak voltak.

Mackóvá puhult a délceg gladiátor

Az egykori dagadó izmú, kockás hasú gladiátor ma leginkább egy mézes bödönt nyalogató mackóhoz hasonlít. Russel Crowe, a tehetséges színész nemcsak, hogy csinos pocakot eresztett, de más téren is egyre elhanyagoltabban fest. Haja lenőtt, őszül, és zsíros, pocakja még a kapucnis pulcsi alatt is látványosan domborodik, arról pedig ne is beszéljünk, hogy fess öltönyök helyett szinte mindenhová tréningruhában jár.


Szülőnek lenni nehéz feladat, de miért van az, hogy Hollywoodban ez egyenlő a sztárok megcsúnyulásával? Ráadásul Russel Crowe még csak nem is anyuka, mert az érthető, hogy Nicole Kidmannek a baba mellett kevesebb ideje jut makulátlan külsejére, de egy apukának azért annyi ideje van, hogy ne tréningruhában kelljen az utcára mennie.

Végleg eltorzult a jojókirálynő teste

A Jackson-családból Janet az, aki nemcsak az arcával játszik úgy, mintha papírból lenne, és ollóval lehetne fazonírozni, de testsúlyával is igen könnyedén dobálózik. Az énekesnő esetében nem öt kilókra kell gondolni, hanem minimum tízes nagyságrendre. A popsztár nem először játssza el, hogy a kiválasztott ruhához igazítja testsúlyát: ha egy laza, bő ruha akad a kezébe, akkor gyorsan felszed pár tízest, a legközelebbi partin azonban már nádszálkarcsún jelenik meg legújabb tapadós szerkójában.


Idén márciusban piacra került lemeze, a Discipline turnéján azonban már nem bizonyult annyira tuti választásnak a cuppanós kezeslábas, ugyanis a kilókkal való játszadozásnak meglett az eredménye: a 42 éves énekesnő többé már nem tudja visszanyerni egykori tökéletes alakját.

Hatalmasra hízott Gotham őre

Az egyre hájasabb színész ma már igen nehezen férne bele Batman feszes gúnyájába, amiben 1995-ben feszített a mozivásznon. Jelentős karrierjét nagyjából ebben az egyetlen sorban össze lehet foglalni, úgyhogy az is elképzelhető, hogy a színész bánatevésbe kezdett, amikor rádöbbent, hogy az utóbbi 13 évben azok a filmek lettek kasszasikerek, melyeknek szerepeit visszautasította, és sokkal ritkábban azok, amelyeket elvállalt.


A peches sztár, úgy látszik, a kalóriákkal sem szerencsésebb, mindenesetre egykori helyes arca mostanra igen szépen kikerekedett.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem csoda hát, ha az utóbbi időben már inkább csak hangját használják, és kevéssé villogtatják terebélyes testét a filmvásznon: a legújabb Knight Rider sorozatban nem mást személyesített meg a színész, mint K.I.T.T.-et, az autót.

Ezt is szeretjük