A világ 10 legszexisebb pasija

A People szerint

A neves magazin minden évben megválasztja a legvonzóbb sztárt, néha egészen meglepő eredménnyel. Visszatekintés 1998-ig.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A People magazin minden évben megválasztja a Föld legszebb embereit és a világ legszexibb pasiját. Nézzük, hogyan változott az ideális férfi az elmúlt tíz évben eszerint.

1998: Harrison Ford

A ma már 66 éves Harrison Ford a Csillagok háborújával került be a show-bizniszbe, és az említett mozin kívül olyan alkotásokat köszönhetünk neki, mint a Szárnyas fejvadász, a Végveszélyben, a Szökevény, illetve az immáron klasszikusnak számító Indiana-filmek.


Bár Indy idén negyedszer is felvette filckalapját, a kalandor régészprofesszor - mindenki megnyugvására - mit sem változott az eltelt időben, ugyanolyan laza, mint hajdanán.

- Sosem érzem magam szexinek, az igazat megvallva, csak távoli ismeretségben vagyok a tükörrel. Harrison Ford

1999: Richard Gere

A sármőr éppen ötven éves volt, amikor a People olvasói megszavazták legszexisebb pasinak. Tény, Gere-nek remekül állnak a ráncok és az őszes halánték, így valószínűleg sok hölgy álmodozik arról, hogy a buddhizmus nyugalmát árasztó sztár a karjaiba vegye, és elringassa. A színészt többnyire fess úriemberként láthatjuk a mozifilmeken, akár ügyvédet játszik, akár nőgyógyászt, és még az sem rontott az imázsán, hogy táncra perdült a Chicago musical moziváltozatában.

- Úgy járt-kelt, mint egy vad motoros, és ez teljesen felcsigázott. Tudtam, hogy nincs menekvés, el kell csábítanom. És meg is tettem. Diane Von Furstenberg, egykori szerető

2000: Brad Pitt

Új évezred, új ideálok. Már nem az öreguras szívtiprók, nagyanyáink kedvencei az első számú szexszimbólumok, hanem a hozzájuk képest friss, ropogós harmincasok.


Ezek közül is az egyik legvonzóbb akkoriban a megválasztásakor 37 éves Pitt volt, aki akkor még egyáltalán nem Angelina Jolie-ért lelkesedett, sokkal inkább a görög származású Jennifer Aniston volt számára az első számú istennő, Olimposz adománya. Egyébként ekkor már második alkalommal választották a legszexisebbnek, először 1995-ben érte ez a kitüntetés a legújabban az Égető bizonyítékban brillírozó sztárt.

- Brad Pitt túl jóképű ahhoz, hogy engem eljátsszon a vásznon. Bill Clinton, ex-elnök

2001: Pierce Brosnan

Bond, James Bond. Ki más lehetett volna 2001-ben a legtutibb sztár, mint az akkor 48 éves Brosnan, aki szívtipró szuperkémként szédítette a jobbnál jobb nőket a 007-es mozikban. Ám amint vége lett a forgatásnak, a dublini származású színész már rohant is haza a családjához – kisebbik fia éppen ez évben született -, hogy minél több időt tölthessen velük.

- Semmi sem szexisebb annál, mintha az ember lát egy elbűvölő pasast, ahogy szerelmesen öleli a feleségét, és közben karján tart egy csöppséget. Julianna Margulies színésznő, akivel az Evelynt forgatta együtt

2002: Ben Affleck

Ma már talán furcsa, hogyan kerülhetett a hatalmas homlokú színész a lista elejére, de ehhez tudni kell, hogy hat éve éppen Bennifer-mánia tombolt.


Ekkor hágott ugyanis a tetőfokára Affleck és Jennifer Lopez viszonya – amely, mint tudjuk, szakítással végződött. A ma már 36 éves színész azóta egy másik Jennifer, bizonyos Jennifer Garner férje. Lopez kisasszony pedig szintén házasságban él zenészkollégájával, Marc Antony-val.

- A csajoknak Ben az ideális férfi, ami nem csoda, hiszen jó a dumája, kedves, nagylelkű, és emellett intelligens is. Kevin Smith rendező és barát

2003: Johnny Depp

Bár maga sem gondolta volna, a Karib-tenger kalózai hihetetlen népszerűségre tett szert a világ minden táján. Köszönhetően jórészt a fura járású és még furább nézésű Jack Sparrow kapitánynak, aki Depp megformálásában újraalkotta az emberek fejében a kalózokról szóló fejezetet. Nem csoda hát, ha a szerep az akkor kereken negyven éves színészt kőkeményen bebetonozta a világsztárok közé, és akinek neve azóta is garancia a sikerre.

- Az élet remek mulatság. De hát miért is ne lenne az? Elvégre kalóz vagyok, vagy mifene! Johnny Depp

2004: Jude Law

2004 remek év volt a brit sztár számára, aki akkor több kasszasiker-mozinak is részese volt, elég csak az Alfie-t, a Sky kapitány és a holnap világát, az Aviátort vagy a Közelebb című romantikus drámát említeni.


Ezért aztán csaknem törvényszerű, hogy a People listáján is előkelő helyet tudott szerezni magának a kétszer is Oscarra jelölt tehetség.

- Jude Law a legszebb férfi, aki valaha is élt ezen a bolygón. Olyan, mint egy tökéletes festmény. Naomi Watts

2005: Matthew McConaughey

A gyakran részegen duhajkodó texasi csődör egykoron ifjú reménységnek számított a filmszakmában, ám ma már leginkább izmai méretével van elfoglalva. Mindenesetre, amíg ki nem öregszik a romantikus komédiákból, addig bizonyára sok rajongója akad majd a jövőre negyven éves szőke sármőrnek.

- Legjobb tulajdonságom, hogy nagy a szívem, és rugalmas vagyok, ugyanakkor olykor túl önző is, bár azt hiszem, ezt mindenki elmondhatja magáról. Igazából néha muszáj önzőnek lenni, hogy az ember egy kicsit csak magával törődhessen. Matthew McConaughey

2006: George Clooney

A 47 éves, megrögzött agglegény Brad Pitt mellett a másik olyan színész, aki kétszer is rákerült a People listájára, ezt megelőzően 1997-ben.


A Vészhelyzet dokija és Brad Pitt barátja az idők során elismert rendezővé nőtte ki magát, így biztosan lesz még munkája akkor is, ha nem talál magának való szerepet a neki felkínált forgatókönyvekben.

- Szerintem a vonzerő elsősorban a humorérzékből fakad. George Clooney

2007: Matt Damon

Ben Affleck ősrégi cimborája volt a tavalyi összeállítás aranyérmese. A kitüntető helyet talán Clooney és Pitt közbenjárásának is köszönhette, akik lobbiztak már egy ideje a kétgyermekes családapává avanzsált Damon mellett. A Tehetséges Mr Ripley 38 éves sztárja három éve jött össze egy bárpultos leányzóval, és az idill azóta is teljes.

- Egy öregedő, külvárosi apa egész életre szóló önbizalom-löketet kapott ezzel az első hellyel! Matt Damon

2008: Hugh Jackman

Néhány éve azt sem tudtuk, ki ő, ma pedig az egész sztárvilág vele van tele.


A negyven éves Jackman, az X-Men izmos felsőtestű Farkasa, aki még a jégkirálynő Nicole Kidmant is levette a lábáról közös filmjükben, az Ausztráliában.

A magánéletben hű férj és nem mellesleg kétgyerekes apuka. Egyszóval igazán megérdemli, hogy idén ő lehessen a legszexisebb pasi széles e világon.

- A végzet megtestesülése – de azt is imádom, ami azon a bizonyos testen belül rejlik. Deborra-Lee Furness, a sztár felesége

OLVASD EL EZT IS!

  • hugh jackman
  • daniel craig

2008 legsármosabb félpucér pasijai

Ezt is szeretjük