Új kedvezményt kaphatsz a vonaton: február 26. és március 1. között lesz érvényes
Így veheted igénybe a félárú kedvezményt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén február 26. és március 1. között rendezik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban hazánk legnagyobb turisztikai seregszemléjét, az Utazás kiállítást, melynek keretében a MÁV-START Zrt. is többféle kedvezményt kínál a látogatóknak.

Amellett, hogy a standnál menetjegyváltásra és START Klub kártya igénylésére is lesz mód, az Utazás kiállításra utazóknak a MÁV 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a teljes árú jegy árából bármely budapesti célállomásra. A visszaútra a jegy akkor érvényes, ha azt az utas a kiállítás helyszínén, a MÁV-START Zrt. standján lebélyegezteti.

A kiállításon üzemelő pénztárban 20%-os kedvezménnyel vásárolható belföldi menetjegy, továbbá a MÁV-START Zrt. standján megvásárolt bármely termék után - elköltött 1000 forintonként - 100 forint értékű utazási kupont adnak át.

Azok között pedig, akik a standon legalább 5000 forint értékben vásárolnak, a közönségnapokon naponta két fő részére Ausztriába szóló menettérti jegyet sorsolnak ki.

A korábbi évekhez hasonlóan a jobb eljutás biztosítása érdekében a MÁV-START Zrt. idén is megállítja egyes InterCity járatait és gyorsvonatait péntektől vasárnapig Kőbánya felső állomáson. További információért kattints ide!

Képeken a legprimitívebb turisták

Vannak turisták, akik nem tudnak viselkedni. A következő képek is ezt bizonyítják: nézd meg!

Ezt is szeretjük