Ennyibe kerül a tömegközlekedés 2016-ban: kiderült, lesz-e drágulás!

Hogy alakulnak a közösségi közlekedési tarifái jövőre?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlése szerint az állami tulajdonban lévő vasúttársaságok, illetve buszvállalatok alaptarifái nem változtak az elmúlt öt évben.

Ha sokat utazol, valószínűleg foglalkoztat a kérdés, vajon ez jövőre is így lesz-e, illetve hogyan alakulnak az eddig igénybe vehető kedvezmények.

Várható drágulás a tömegközlekedésben 2016-ban?

A közlekedésért felelős tárca jövőre sem tervezi a közösségi közlekedés tarifáinak emelését. Ha tehát a vasutat vagy a Volán távolsági járatait választod, 2016-ban nem kell többet fizetned, mint idén.

Hogy a nagyvárosokban a helyi tömegközlekedés árai változnak-e, rövidesen eldől, Budapesten a BKK tájékoztatása szerint a 2015. augusztus 31-től fennálló díjszabás lesz érvényben.

Mi a helyzet a MÁV utazási kedvezményeivel?

A MÁV-Start jövő évi vasúti menetrendje december 13-án lépett hatályba. Arról, hogy az utazási kedvezmények terén számíthatsz-e bármilyen jellegű változásra, a MÁV sajtóosztálya nemleges választ adott, vagyis továbbra is a 2015-ös kedvezmények lesznek érvényben.

A MÁV új vasúti menetrendjével kapcsolatban korábbi cikkünkben találsz információkat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük