8 csodaszép magyarországi kirándulóhely: teljes pompájukban tündökölnek tavasszal
Feltöltődést ígérő, káprázatos vidékek, melyeket csak imádni lehet.

josvafo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április szeszélyes évszak hírében áll, ám szerencsére egyre hosszabbak a napsütéses időszakok, így a meleg sugarak a természetbe csábítják a kirándulókat. Ilyenkor még egy rövid túra is jólesik, de még jobb, ha egy teljes hétvégén át élvezheted a természet lágy ölét.

Magyarország megannyi káprázatos túrahelyszínnel büszkélkedhet, de valamennyiük tavasszal ölti fel legszebb ruháját, így vétek lenne elszalasztani a látványukat. Mindehhez ajándékba kapod a kellemes meleget és a madárcsicsergést, ami megkoronázza a kikapcsolódást.

Tavaszi kirándulóhelyek 

Meseszép vízpartok, erdei ösvények és tisztások, felfedezésre váró magaslatok. Mindenki másban leli örömét, ha kirándulásról van szó, de annyi bizonyos, hogy a négy fal közötti üldögélés a nyomukba sem érhet. Ha még nincs ötleted, de szeretnél kiruccanni, az alábbi helyszínek tavasszal teljes pompájukban tündökölnek.

Képek: indafoto.hu/szalay3railways, gemini, MegaQxY, rita_brigitta_szabo , Szoszi77, marcipan74, deem, solio, olzsi480209, evamail007, orszagalbum.hu/gilmurpinke.

Ezt is szeretjük